Personal: Terug met veranderingen.

Ik ben terug van onze mini-vakantie! Zoals je kon lezen in “De bestemming wordt…” was ik samen met Roy, zijn moeder en zijn broertje op vakantie in Center Parcs de Huttenheugte. We zijn er afgelopen week heen geweest.
Nu ik terug ben gaan er wel een paar dingen veranderen aan mijn blog.

Ik wil de komende periode wat dingen aan mijn blog veranderen, het uiterlijk maar ook de inhoud (een beetje dan).
Voorheen kwamen er vooral artikelen online op: dinsdag, woensdag, donderdag, zaterdag en zondag. En met die No-Buy updates ook zelfs op maandag! Er zit natuurlijk veel tijd in, maar omdat ik bijna elke dag een artikel online liet komen had ik erg weinig tijd om andere dingen te doen.
Ik begin met één dag minder te bloggen en het “blogrooster” pas ik hierdoor wat aan.
Zo zal je nu artikelen online zien komen op de dinsdag, donderdag, vrijdag en zondag.

Ik wil ook per blogdag een aantal categoriën indelen, maar hoe dat precies gaat lopen daar ben ik nog niet over uit. In ieder geval wil ik op een bepaalde dag een vast artikel hebben staan, maar wat anders dan de Food Woensdag. Dit artikel kom je vanzelf nog tegen, ik wil namelijk niet teveel verklappen!
Ons Center Parcs avontuur lees je in ieder geval deze week!

Het geeft voor mezelf een fijner gevoel als ik een dag minder blog en ook een ander blogrooster heb.
Hoe ziet jouw blogrooster eruit?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Personal: Terug met veranderingen.”

 1. Petra schreef:

  begrijpelijk, er gaat ook best veel tijd zitten in bloggen, en het moet wel leuk blijven vind ik zelf..ik plaats 6 artikelen per week, en heb een 2 tal vast rubrieken, de monday manicure is er eentje van…de andere is Opgebruikt…( 1x per maand, op de laatste werkdag ) verder heb ik geen vaste rubrieken, ik ben meer iemand die dingen gevoelsmatig doet…en ben echt een voorstander van je hartje op het gebied van bloggen volgen…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik ook! Het moet geen verplichting worden natuurlijk 😉

 2. Sanne Peters schreef:

  Gewoon doen wat je zelf fijn vind, je moet ook tijd over houden voor jezelf anders gaat het bloggen je echt tegen zitten. Zelf focus ik tegenwoordig meer op de kwaliteit van posts in plaats van elke keer maar te zorgen dat er 'iets' online staat omdat ik perse een artikel wil. En benieuwd naar de wijzigingen in de lay-out. Mocht je hulp nodig hebben daarmee weet je me te vinden ^_^

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik probeer me aan mijn rooster te houden, maar als het qua tijd niet lukt ga ik geen artikelen lopen afraffelen (:
   Duurt nog wel even met de lay-out en andere veranderingen ^^"

 3. Floor Daasvand schreef:

  Gewoon doen wat je fijn vindt! Ikzelf heb nu niet echt een vast rooster, maar ik probeer er gewoon aan te werken als ik er tijd en zin voor heb. Ik wil er namelijk niet met tegenzin aan werken en alles afraffelen, maar gewoon voldoende tijd eraan besteden.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja anders wordt het zo'n verplichting en het moet natuurlijk wel leuk blijven! ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.