Friday Favorites #1

Welkom bij een nieuw artikel op mijn blog: Friday Favorites!
In dit artikel kom je favorieten van mij tegen van de afgelopen tijd. Dit kan heel verschillend zijn, van beauty producten tot games en van winkels tot leuke plaatsen.
Ben je benieuwd naar mijn favorieten van deze keer?

Lush Lemony Flutter
Deze fijne nagelriemcrème heb ik voor mijn verjaardag gekregen van Sanne en sindsdien is het echt mijn favoriete beauty product! Ik heb echt het gevoel dat de Lemony Flutter goed mijn nagels én handen verzorgt.
En ook een pluspunt: hij ruikt zooo lekker!

Strijkkralen
Ik heb weer eens een “oude” hobby opgepikt (ik heb echt teveel hobby’s). Afgelopen week ben ik flink bezig geweest om creaties te maken met strijkkralen. Ik ben alleen wel veeleisend want ik gebruik alleen maar Hama strijkkralen en wil niks anders gebruiken.
In de collectie heb ik zowel de normale strijkkralen als de mini strijkkralen. Dit is wel meer prutswerk maar het eindresultaat is zoveel leuker dan met de gewone strijkkralen.
Mijn creaties krijgen een apart artikel, dus blijf op de hoogte als je nieuwsgierig bent!

Sims 4
In het artikel over mijn favoriete games van de afgelopen tijd kon je lezen dat, naast een boel andere spellen, de Sims 4 ook één van mijn favoriete game is.
Van al mijn favoriete games heeft de Sims 4 toch echt gewonnen, want dat is toch echt de meest favoriete game van de afgelopen tijd! Huizen bouwen, inrichten, decoreren en over de levens van je Sims heersen… Wie wilt dat nou niet?

Herfstdecoratie
Ons huis is niet echt gebonden aan een bepaald seizoen, maar ik vind het wel leuk om af en toe wat decoratie af te wisselen. Ik ben bezig om de herfst decoratie in huis te halen, en zelfs al bezig om Halloween decoratie in te slaan en te maken. Eerst maar eens herfst, dan de Halloween spulletjes!

Wella ProSeries conditioner
Helaas is deze alweer bijna op, maar hij werkt zooo goed! Ik had hem ooit eens bij de Prijsmepper gekocht (zie shoplog).  Wie weet als ik hem ooit weer goedkoop tegenkom, dan haal ik hem zeker weer. Mijn haar wordt er zo zacht van en het is makkelijker te borstelen.

En dat waren mijn favorieten van deze vrijdag! Zoals ik in het begin al vertelde, mijn favorieten zijn erg verschillend. Daarom vind ik het ook zo leuk om zo’n artikel met jullie te delen.
Wat is jouw favoriete item van deze week?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Friday Favorites #1”

 1. Jinnie93 schreef:

  Oeeeh wat een leuke lijst, ik ben heel erg benieuwd naar die conditioner!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hij is echt heel fijn! Mijn haar wordt er lekker doorkambaar van :3

 2. Super leuke favorieten 😀 Lemony Flutter is ook hier een favoriet! Zo fijn tegen droge plekjes 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   En goed voor je nagels, althans dat vind ik 🙂

 3. Petra schreef:

  wat een leuke dingetjes staan er op je lijstje..zelf heb ik ook een teveel aan hobbies en dat is soms best lastig merk ik ….

  1. DinjaDONUT schreef:

   Soms is veel hobbies hebben erger dan geen enkele hobby hebben 😉

 4. Jorinda schreef:

  Wat een fijn lijstje favorieten =)
  Lemony Flutter is echt een top product!
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Volgens mij is het ook echt een favoriet van vele mensen 😀

 5. Sanne Peters schreef:

  Leuke favorieten 😀 Aww die herfst decoraties zijn cute, vind het altijd zo leuk om decoraties te kopen voor herfst en kerst zo cosy <3 Die conditioner klinkt echt fijn jammer dat hij zo moeilijk te krijgen is.

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik kan niet wachten om alle decoraties neer te zetten ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.