OOTD: Walking the dog

Ja ik geef het toe, ik ben verslaafd aan Lookbook. Ik laat gewoon graag mijn outfit zien en met Lookbook gaat dat heel makkelijk. Ik deel ze ook op mijn blog en zelfs na lang getwijfeld te hebben of ik elke keer een apart artikel maak of alles in één artikel, staat er toch een artikel voor één outfit op.
Ik laat jullie vandaag mijn outfit van afgelopen zondag zien!

Roy en ik waren op visite bij mijn vader en stiefmoeder, omdat mijn stiefmoeder jarig was zaterdag! We bleven slapen zodat we wat langer op visite waren en lieten de hond Jara ook een paar keer uit. Tijdens de wandeling die we zondag maakte vroeg ik heel lief aan Roy of hij foto’s wilde maken van mijn outfit, met als geweldige accessoire: Jara de hond.

Ik draag hier:
Wit T-shirt
(Yes or No)
Geruit rokje
(kringloop)
Panty
(Primark)
Galaxy schoenen
(handgemaakt)
Polaroid zonnebril
(Pearle)
Mood ketting
(Claire’s)
Jara de hond

Ik ben vooral erg trots op mijn Galaxy schoenen, die heb ik zelf beschilderd! En mijn nieuwe zonnebril is mijn favoriete zomerse accessoire van dit moment, maar daar volgt binnenkort nog een heel artikel over 😉
De look staat – natuurlijk – ook op Lookbook!

Wat doe jij met mooi weer?
Liefs, 
Dinja
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “OOTD: Walking the dog”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke outfit weer =)
  Wat een lieve hond !
  Liefs Jorinda

 2. Laura van Dam schreef:

  Jouw rok is echt leuk <3 En wat een schattige hond :3

 3. Nilou schreef:

  Jullie staan allebei leuk op de foto <3

 4. Petra schreef:

  Tja, die kans op poseren samen met een leuk Co-model die kan je niet laten liggen…wat een leuke outfit is deze, ik houd wel van deze stijl…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Inderdaad 😉
   en dankjewel!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.