OOTD: Station Utrecht

Na een week (hard) werken wilde ik er toch eventjes uit om naar de stad te gaan. Bovendien wilde Roy ook wat nieuwe bloesjes halen die hij tijdens werken kan aandoen.
En dat is nou het voordeel van dichtbij de stad wonen, even snel een ochtendje shoppen en de rest van de middag lekker thuis uitrusten en van het weer genieten!
Tijdens het shoppen – en nu natuurlijk ook – had ik een outfit aan die ik graag met jullie wil delen.

Ik weet het, om te gaan shoppen tijdens een No-Buy Challenge is niet slim, maar ik moet eerlijk zeggen: ik heb geen nutteloze dingen gekocht! Ik ging voor wat nieuwe kleding zodat ik wat oude shirtjes kan weg doen. Ik ben daarvoor geslaagd en de shoplog volgt later nog!

Ik draag hier:
Zwart (nep-) leren jasje
(Lidl)
Panter top
(Yes or No)
Zwarte broek
(C&A)
Schoenen
(Converse All stars)
Polaroid zonnebril
(Pearle)
Choker
(Ebay)
Donut ketting
(onbekend)
Tas
(H&M)

En natuurlijk kan ik Lookbook weer niet achterwege laten, ondanks dat ik de afgelopen tijd geen outfit heb gepost werkt de site nog wel erg verslavend. Het is fijn dat je je eigen outfits kan showen maar dat je ook de outfits van anderen kan zien, en opslaan. Voor outfits is het eigenlijk een soort Pinterest, haha!


Wanneer ben jij voor het laatst wezen shoppen, en waar was dat?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “OOTD: Station Utrecht”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke outfit weer =)
  Leuke foto's ook!
  Liefs Jorinda

 2. Laura van Dam schreef:

  Lekker stoer 😀
  Station Utrecht heb ik een "nare" herinnering aan, maar wel een grappige xD Kelvin en ik zouden bij een vriend logeren, dus ik al in de ochtend mijn haar gewassen zodat ik fris en fruitig daar zou aankomen. Overstappen in Utrecht… schijt er zo'n dikke duif precies op mijn haar!! Nu kijk ik altijd uit met die duiven daar, ik vertrouw ze niet meer haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ohh lekker dan! Ik heb trouwens ook genoeg herinneringen aan station Utrecht haha!

 3. robin schreef:

  mooie foto's! en je topje is leuk. uhm voor het laatst ben ik wezen shoppen in japan lol XD

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje, en nu ben ik echt jaloers *_* ik wil ook naar japan!

 4. Wat een leuke outfit! Ik shopte voor het laatst op de braderie, als dat telt ;). Dat was gisteren!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje 🙂 en dat ja, telt ook mee!

 5. Petra schreef:

  wat een heerlijke fotos zijn dit, lekker herkenbaar voor mij….de laatste keer dat ik echt ben wezen winkelen?…dat was denk ik toch wel in Rotterdam Alexander, maar ik slenter ook regelmatig zo even over de gracht in utrecht…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daar ben ik nog nooit geweest maar wil ik wel nog een keertje heen!

 6. Sanne Peters schreef:

  Super leuke outfit ^_^ En mooi dat je hebt gevonden wat je zocht :3 Ben ook al een tijdje niet meer wezen shoppen haha

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

Geef een reactie

*

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.