No-Buy overzicht week 8

Ondanks dat dit week 8 al is dit nog niet het einde van mijn No-Buy Challenge! Eerlijk gezegd is dat komende week wel, op 31 Augustus zullen jullie dus het laatste No-Buy overzichtje zien plus een totaal plaatje van deze twee (zware) maanden.
Deze week heb ik wat extra boodschappen gehaald, extra fruit en alvast boodschappen voor aankomende week. Omdat ik veel moest werken afgelopen week ben ik dus amper in andere winkels dan supermarkten geweest en heb ik vrij weinig geld uitgegeven (YES!).
Kijk je mee naar het week overzicht?

Laten we maar weer beginnen met de boodschappen. Deze week heb ik daar €79,45 voor uitgegeven.
Ik heb extra veel fruit gehaald omdat ik wat gezondere dingen moet gaan eten. Fruit is echt heel lekker (en duur) maar ik at het veel te weinig. Ondanks dat het wat duurder is ben ik het toch gaan kopen en zal ik het toch echt moeten eten.
Het fruit dat niet gegeten word gaat de smoothiemaker in!
De boodschappen waren deze keer ook iets duurder omdat we twee avonden magnetron maaltijden aten (soms is dat gewoon iets makkelijker te combineren met werk).
Ook heb ik duur vlees gehaald omdat ik zelf gyros wilde maken met zo’n kruidenmix. Errug lekker maar het smaakte – natuurlijk – niet naar échte gyros (hiervoor moet je echt naar de Griek toe).
Mijn tips van de dag: Let goed op de aanbiedingen in de supermarkten. Let ook op de kilo/ literprijs, vooral qua vlees kan dat behoorlijk verschillen in de supermarkten. En probeer eens wat huismerken uit – desnoods maak je er een leuke blogpost over!

Aan overige dingen heb ik deze week niet zoveel uitgegeven, namelijk maar €36,45.
Ik heb wat aankopen gedaan bij de Kruidvat, een winkel waar je eigenlijk niet in moet als je aan een No-Buy Challenge zit. Hier heb ik onder andere mijn daglenzen gehaald, er was weer een aanbieding en daglenzen zijn erg handig als je – net zoals ik – gaat zwemmen met lenzen in.
Ik kocht ze alvast voordat we naar Center Parcs gaan, ik ben van plan elke dag te zwemmen dus daglenzen zijn echt wel nodig. Daarnaast was ook de nagellak van Essence in de aanbieding, en die aanbieding kon ik gewoon niet weerstaan. Hierover volgt nog een review!
En als laatste heb ik een heel leuk nep-leren jasje gescoord bij de Lidl! Ik wilde al een tijd een (nep-) leren jasje maar overal waar ik keek waren ze echt ver boven mijn budget (of wat ik er voor wilde betalen). Voor €12,99 kon ik hem echt niet laten liggen…

Volgende week is de laatste update van mijn No-Buy Challenge alweer, en hierna moet ik het zonder overzichtjes gaan doen. Ik wil voor mezelf nog wel gaan bijhouden wat ik uitgeef, maar ik zal het niet meer delen op mijn blog. Tenzij ik weer helemaal los ga en alles koop wat ik kan kopen, dan word het weer tijd voor de overzichtjes.
Hoelang houd je, of heb je een No-Buy Challenge vol gehouden?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “No-Buy overzicht week 8”

 1. Laura van Dam schreef:

  Als je fruit wilt hebben, moet je langs de Jumbo gaan als deze bij jou in de buurt is. Kijk of je iets van schimmel ziet of fruit dat gewoon niet meer goed is. Ga dan naar zo'n kerel die daar rondloopt 😉 Vaak pakken ze het alleen maar aan, maar dan moet je over hun versgarantie beginnen 😉 Dan kan je groente en fruit voor €5 uitzoeken 😉

  1. DinjaDONUT schreef:

   Goed idee ja! Misschien moet ik toch maar eens een zeurklant worden haha :p

 2. Het is je echt weer prima afgegaan deze week, …inderdaad moet je niet naar binnen gaan bij kruidvat tijdens een no buy challende….soms sta ik binnen bij kruidvat en dan denk ik ineens" koop ik dit nu omdat ik het echt heel graag wil hebben? of omdat ik gewoon iets wil kopen?" het gevolg is dat het meestal om het laatste is, en dan ga ik toch maar met lege handen naar buiten….en dan ben ik ook weer tevreden over mijzelf….het blijft soms lastig om minder uit te geven…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is echt soms heel lastig, maar inderdaad koop je vaak bij Kruidvat iets omdat je iets wilt kopen. Stomme winkel haha 😉

 3. Tessa Vermeulen schreef:

  Vindt het best knap van je!

 4. Jorinda schreef:

  Zo te lezen gaat het goed met je no buy challenge =)
  Kruidvat is echt een gevaarlijke winkel tijdens je no buy challenge.
  Liefs Jorinda

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.