No-Buy overzicht week 5

Na een rustige week met weinig boodschappen en weinig overige uitgaven zal ik toch maar weer al mijn uitgaven op een rijtje zetten.
We hadden nog best veel boodschappen over van mijn verjaardag, dus hoefte ik weinig nieuwe dingen te halen. Ook heb ik veel gewerkt deze week waardoor ik amper een winkel heb gezien (behalve de supermarkt waar ik werk dan).

Ik heb deze week dus maar €55,02 aan boodschappen uitgegeven.
Door de voorraad wat over was van mijn verjaardag hoefte ik niet veel in te slaan. Ook moest ik twee avonden werken waardoor ik niet kon koken en heeft Roy zelf voor zijn eten gezorgd.
Bij de boodschappen heb ik trouwens ook meeberekend dat we een keer eten lieten bezorgen. We wilden namelijk, maandag toen de bank was bezorgd, wat makkelijks eten zodat we hem nog even in elkaar konden zetten (dat duurde niet even, maar aardig lang voor zo’n IKEA bouwpakket).

Aan de overige uitgaven heb ik deze week €51,96 besteed.
Hierbij zit een cadeautje dat ik voor mijn stiefmoeder heb gekocht en ook een cadeautje dat ik voor mezelf nog even heb gekocht. Ik had namelijk al een paar artikelen via Marktplaats verkocht en vond dat het wel tijd was om mezelf een keertje te verwennen. Voor degene die nieuwsgierig zijn wat ik heb gekocht: Sims 4 Luxury Party!

Ik ben het meest trots op de overige uitgaven van deze week. Bij boodschappen hoef ik eigenlijk niet zo op het budget te letten, eten moeten we toch wel.
Het besparen op de overige uitgaven geeft gewoon echt een kik, zo van: ‘hee ik kan het wel!’.
Op dit tempo moet ik gewoon doorgaan, zodat ik uiteindelijk meer geld overhoud voor vakanties, luxere uitgaven (zoals nieuwe meubels ofzo) en het belangrijkste: sparen voor later. We wonen nu in een huurhuis en later willen we toch echt een huis kopen, en ook ooit gaan trouwen. Dat is wel het plan in ieder geval 😉

Ik ga weer lekker verder met besparen en vooral met dingen via Marktplaats verkopen!
Heb jij laatst nog iets verkocht via Marktplaats?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

5 reacties op “No-Buy overzicht week 5”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een goeie week voor je no buy challenge =)
  Liefs Jorinda

 2. Laura van Dam schreef:

  Goed bezig hoor, ga zo door! Ik probeer nu erg te besparen op mijn lunch, want in de kantine betaal je toch snel €4 voor een maaltijd! Lekker mijn eigen salades meenemen 🙂

 3. Roxanne schreef:

  Leuk om te lezen Dinja. Mijn vriend en ik zitten ook in zo'n situatie en dan is het altijd wel interessant hoe anderen besparen, uitgaven beheren etc.

 4. volgens mij was het een heel goede week , deze week….niet te veel uitgegeven aan dagelijkse boodschappen, dat compenseert weer een beetje je grotere uitgave met je verjaardag…je gaat lekker en natuurlijk kan je het!..zeker weten!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.