Final No-Buy overzicht

Vanaf begin juli tot en met afgelopen week heb ik een No-Buy Challende gehouden. Ik heb wel wat geld uitgegeven, omdat helemaal niks kopen heel erg moelijk is. Maar ik heb wel mijn onzin-aankopen beperkt gehouden, zo heb ik dus weinig onzinnige dingen gekocht!
In het artikel van vandaag laat ik een update van afgelopen week zien, en daarnaast ook een overzicht over de afgelopen twee maanden.

Deze week heb €62,17 aan boodschappen uitgegeven. Ik heb hierbij ook huishoudelijke items meegerekend en ik heb Roy getrakteerd afgelopen zaterdag op een dubbele cheeseburger bij de McDonalds. De rest van de week heb ik veel ’s avonds moeten werken waardoor ik dan geen zin had om te koken en Roy zelf voor z’n eten moest zorgen. Ook had ik nog heel veel eten in huis zodat ik weinig boodschappen hoefte te doen.

Aan overige uitgaven heb ik deze week €55,63 uitgegeven. Het bedrag valt me nog mee, maar ik heb me aardig goed in gehouden tijdens het shoppen zaterdag. Ik heb veel dingen in de sale gekocht en ik heb me weten in te houden bij de Action.

Het overzicht van juli:
Zoals jullie konden lezen in het overzicht van juli heb ik die maand €388,23 aan boodschappen uitgegeven en €273,41 aan overige uitgaven.

Het overzicht van augustus:
In de hele maand augustus heb ik €364,82 aan boodschappen uitgegeven en €257,99 aan alle overige uitgaven.

Conclusie:
Ik ben erg trots op mezelf, mijn uitgaven zijn in augustus al verminderd. Voor mezelf blijf ik nog doorgaan met de challenge zodat ik nog meer geld kan besparen. Deze challenge werkt goed als basis en het heeft me doen beseffen dat ik niet zomaar alles kan kopen wat ik maar wil. Ook kleine aankopen niet. Veel kleine aankopen zijn uiteindelijk ook duur namelijk!
Mocht je krap bij kas zitten of je wilt beginnen met sparen, dan raad ik je deze No-Buy challenge zeker aan. Denk vooral goed na bij elke aankoop.

Denk jij goed na bij aankopen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

18 reacties op “Final No-Buy overzicht”

 1. Wauw, super goed van je hoor! De laatste tijd denk ik ook steeds vaker "heb ik het nodig, of wil ik het alleen maar?" xD

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat denk ik nu ook! En het is zo erg dat ik echt niks wil kopen 😀

 2. Jorinda schreef:

  Wat een goed resultaat je no buy challenge =)
  Het heeft mij veel geleerd een no buy challenge.
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb er ook veel van geleerd, echt handig zo'n challenge!

 3. Knap dat het je lukt om een beetje te besparen!

 4. Nortfhlix NL schreef:

  Wat goed! Ik heb het een tijdje terug ook gedaan en nog steeds merk ik dat ik steeds vaker denk "Niet nodig!". Alleen in Duitsland heb ik het altijd moeilijk, vooral in de Dm drogist…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is ook een erg lastige plek om niks uit te geven 😉

 5. Petra schreef:

  je mag inderdaad heel trots op jezelf zijn, tenslotte is het niet altijd makkelijk…Het is net wat je zegt, heel veel kleine onzinnige aankopen zijn bij elkaar opgeteld inderdaad heel erg duur…een aanbieding die je niet nodig hebt, is eigenlijk ook een vorm van duurkoop…lekker dorogaan hiermee, je zult zien dat je echt veel resultaat voor jezelf blijft behalen…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klopt, veel van die kleine dingen kosten uiteindelijk wel veel geld!

 6. Super goed! Ik koop echt vaak onzin, die ik dus niet nodig heb en op die manier verspil ik erg veel geld haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat had ik ook voor de No-Buy challenge!

 7. Bianca schreef:

  Leuk dat je hebt kunnen besparen, ik zit ook een beetje met dat probleem, ik ga maar eens bonnen knippen om huishuidspullen in wat grotere voorraad aan te kopen denk ik want dat tikt wel aan op je afrekening aan de kassa

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het programma Extreme couponing is een goede inspiratie bron haha :')

 8. Els schreef:

  Echt een mooie challege! Ik spaar eigenlijk al best netjes. Maar het zo ook goed zijn om eens te noteren waar ik geld aan uitgeef, valt misschien nog een hoop te winnen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Op zich hoef je niet per se te bezuinigen, maar als je al uitgaven noteert dan zie je tenminste waar je geld allemaal naar toe gaat 😉

 9. Sanne Peters schreef:

  Goed bezig 😀 Echt handig om zo terug te kunnen kijken op je maand.

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind het inderdaad wel erg handig ja 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.