Favorites: Games!

Dat ik af en toe een spel speel lijkt me geen verrassing meer, maar misschien ben je wel benieuwd naar mijn favoriete games!
Ondanks dat ik de afgelopen tijd niet veel tijd heb gehad om te gamen, toch wilde ik dit artikel even delen. Ik vertel over mijn favoriete games op de verschillende consoles: PC, Nintendo 3DS en zelfs twee leuke spellen op de tablet (a.k.a. Android).

Ik begin met mijn – all time – favoriet op de PC (al speel ik hem op mijn Mac):
de Sims 4!
Ik ben eigenlijk aan elke versie van de Sims verslaafd geweest, van de eerste met blokkerige bewegingen tot de nieuwste met superveel instellingen en opties. Ook heb ik een tijdje de Sims Freeplay gespeeld (Android), maar dat is toch niet zo leuk als het ‘echte’ werk.
Bij de Sims 4 heb je zoveel opties, en het lijkt net of er elke dag weer nieuwe dingen bijkomen. Na een tijdje geen zwembaden te kunnen bouwen zijn ze er nu volop en in een nieuwe uitbreiding kan je zelfs bubbelbaden kopen! Wat tegenwoordig ook mogelijk is, is om een kelder te bouwen. Ik weet niet meer goed of dat bij het 3e deel ook mogelijk was maar leuk is het wel.
Zo heb ik bij een disco/ club zelfs ondergrondse toiletten gebouwd, zodat ik op de begane grond alle ruimte had voor wat leuke voorwerpen.
Aan mijn hele verhaal kan je vast wel opmerken dat ik echt een Sims-fan ben!

Op de Nintendo 3DS is mijn favoriete spel:
Super Smash Bros!
Hierover wil ik nog niet teveel vertellen, aangezien ik dit spel nog duidelijker ga uitleggen in een blogartikel. Ik kreeg het spel in ieder geval van Roy voor mijn verjaardag en sindsdien is het echt mijn favoriete spel op de 3DS.

Laatst vond ik mijn Tablet weer terug (ja dat kan) en zag ik dat er nog een favoriet spel van mij op stond. Ik startte het weer op en het is nog steeds een favoriet gebleven. Ik heb het over:
Family Guy The Quest for Stuff!
Ik ben een zeer grote fan van Family Guy dus een spel van mijn favoriete animatie serie is echt geweldig! Je moet de stad Quahog opbouwen omdat deze is verwoest. Tijdens het opbouwen kom je verschillende opdrachten tegen die je moet uitvoeren om alle characters te verzamelen.
Soms is er ook een heel evenement rondom een bepaald thema, hierdoor kan je exclusieve gebouwen, characters of decoratie verzamelen.
Ik houd echt van zulke spellen, lekker op je gemakje een stad bouwen en elke keer weer dingen anders neerzetten (tja of niet).
Lijkt erg op the Simpsons: Tapped Out.

En omdat ik mijn Tablet had gevonden was ik op zoek naar leuke spellen. Nu heeft Sanne op haar blog hele lijstjes vol met kawaii apps. Daar zag ik dit spel tussen staan:
New Alice’s Mad Tea Party.
Alice in Wonderland vind ik ook geweldig, en een spel hiervan ook. Bij dit spel moet je een thee feest houden, hiervoor moet je bomen en struiken gaan planten die voor snoep, koekjes en taarten zorgen. Als je genoeg hebt kan je dus het thee feestje houden waarbij je een memory spel moet doen. Heb je het goed gedaan dan blijven de gasten in je tuin rond hangen. Die geven je dan weer om de zoveel uur geld.
Het doel is dus eigenlijk om een tuin te bouwen en decoreren voor een thee feest.

Dat waren mijn favoriete games van dit moment!
Heb jij een favoriet spel?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

12 reacties op “Favorites: Games!”

 1. Laura van Dam schreef:

  Ik ben ook Family Guy aan het spelen 😀 Mijn dorp is alleen een rommeltje haha xD

  1. DinjaDONUT schreef:

   Mijne op dit moment ook, ik wilde alles een beetje veranderen :')

 2. Sims!!! Jaren verslaafd aan geweest haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik ben er nog steeds verslaafd aan haha 😉

 3. Kirsty ten Bos schreef:

  Leuke spellen noem je! De Sims speel ik zelf ook wel zo af en toe. Ik wissel eigenlijk altijd vrij veel af met wat ik speel! Super Smash Bros lijkt mij ook wel leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Super Smash Bros is ook erg leuk, nog leuker is het om met meerdere personen te spelen anders speel je alleen maar tegen de computer 😉

 4. Sanne Peters schreef:

  Sims is super leuk ^^ Heb nog niet echt de tijd genomen om verder te gaan met dat Alice spel maar moet ik misschien toch maar weer eens doen :3 Mijn favoriete spel atm is Animal Crossing <3

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb even een tablet pauze maar dat Alice spel was wel echt heel leuk!

 5. Petra schreef:

  zelf heb ik weinig met games, maar mijn man wel en die is er uren en uren mee bezig…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Mijn vriend is er ook wel uren mee bezig en gamet soms meer dan dat ik doe!

 6. hetsushimeisje schreef:

  De Simpsons app is ook heel leuk om te spelen. Dan ben je burgemeester van het stadje(geloof ik) en gaat er natuurlijk van alles mis.
  En ik ben weer sims 3 gaan spelen. Helaas ben ik wel alle saved games kwijt door een pc probleempje…en ben ik ook mijn uitbreiding kwijt die ik via origin had gekocht. Ik zal hun even mailen om te kijken of ik een nieuwe versie kan krijgen…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die heb ik ook een tijd gespeeld, maar na een poos was ik mijn hele save game kwijt! Ik was echt heel ver.
   Sims 3 heb ik zooo vaak en lang gespeeld. Toen Sims 4 uitkwam was ik eerst tegen Sims 4, maar na een tijd vond ik hem toch leuker dan Sims 3 😉
   Hopelijk krijg je je uitbreidingen nog terug!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.