No-Buy overzicht week 2

Ook al was het een No-Buy week, ik heb toch weer veel geld uitgegeven. Maar deze week moesten er gewoon bepaalde dingen worden gekocht. En nee dit zijn niet van die goedkope smoesjes ;).
Vandaag deel ik weer eens mijn uitgaven en vertel dus ook waarom ik iets heel duurs heb gekocht!

Voor de boodschappen van deze week heb ik €75,99 uitgegeven, wat iets duurder was dan normaal. Dit komt omdat we afgelopen weekend naar Den Haag waren gegaan en we daar dus wat boodschappen gingen halen. Ik heb niet echt een boodschappenlijstje gemaakt en we hebben ook niet opgelet op de prijzen, zo vaak gaan we namelijk geen weekendje weg. Het komt misschien ook omdat we die boodschappen bij de Albert Heijn gedaan hebben, en normaal haal ik bij de Jumbo en Lidl boodschappen.
Ik heb ook de uitgaven meegerekend van een snack op het station en dat we even ergens wat gingen drinken. Het hoort bij eten + drinken dus daarom vond ik het bij boodschappen passen :).

De overige uitgaven splits ik even door twee omdat ik een errug grote aankoop heb gedaan!
De “normale” overige uitgaven waren €111,99. Hiervan heb ik een sidetable via marktplaats gekocht (€35,-), twee keer mijn OV chipkaart opgeladen (€20,- per keer), een nieuwe OV chipkaart aangevraagd (€7,50), een nieuw jurkje en ondergoed gekocht en de toeristenbelasting betaald (belachelijk want ik ben tenslotte toch geen toerist in mijn eigen land?).
Zoveel heb ik dus eigenlijk niet uitgegeven aan nutteloze dingen, meer aan dingen die toch wel moeten zoals het opladen van mijn OV chipkaart en een nieuwe OV chipkaart aanvragen.

Nu komen we bij de “niet-normale” overige uitgaven. Dat was €1028,85.
Ja daar schrik je van hè! En nee ik heb geen dure tas of dure jurk gekocht…
Ik kocht een nieuwe bank (en bestelde nog twee tuinstoelen mee die mijn moeder graag wilde hebben).
Onze huidige bank is erg aan vervanging toe en eigenlijk zouden we al een nieuwe bank kopen toen we hier net kwamen wonen. Het is er nooit van gekomen, en nu bijna een jaar verder heb ik dus een nieuwe bank besteld!
Voor als je nieuwsgierig bent:

Het is de TIDAFORS van IKEA, een heerlijk zittende hoekbank in een mooie donkergrijze kleur.

Naast de dure aankoop van de bank en de nodige uitgaven voor mijn OV chipkaart, vielen de overige uitgaven nog best mee!
Volgende week ga ik natuurlijk helemaal weer letten op mijn uitgaven en zal ik niet zo snel meer meubels kopen. De boodschappen worden wel wat duurder aangezien ik alvast wat dingen voor mijn verjaardag ga inslaan (beter te vroeg dan te laat).
Wat is het laatst gekochte artikel dat je via Marktplaats hebt gescoord?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “No-Buy overzicht week 2”

 1. Een hoekbank?! Oh wat heerlijk 😀 Enorm veel plezier ermee!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Jaaa we doen luxe, haha xD

 2. Wat een mooie bank! Het laatste dat ik via Marktplaats heb gescoord, hmm, lastig. Het is best lang geleden, want ik weet het gewoon echt niet meer!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Voor een No-Buy maand is dat wel beter, eigenlijk zou ik ook gewoon niet meer op Marktplaats moeten kijken :')

 3. Jorinda schreef:

  Wat een goede update weer =)
  Sommige uitgaven kan je niet voorkomen.
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Klopt, want onze huidige bank is gewoon aardig aan vervanging toe!

 4. Leuke bank, die al wel echt heerlijk zitten…het laatste wat ik aangeschaft heb via marktplaats,…… een (extra) laptopje…( zodat ik bij grote pc problemen lekker toch door kan bloggen of op het balkon kan gaan zitten bij extreme hitte's )

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bij de IKEA in de showroom zit 'ie in ieder geval heerlijk!

 5. Sanne Peters schreef:

  Ahh die bank is pretty 😀 Zit de laatste tijd niet zo veel meer op marktplaats maar heb er in het verleden best veel gekocht zo ideaal die goedkope dingen ^_^

  ❤ Sann
  http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb er ook echt veel vandaan, maar heb zelf ook af en toe wat dingen verkocht ^^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.