No-Buy overzicht week 1

Zoals je kon lezen in het artikel over mijn No-Buy maand, ben ik begonnen aan de “No-Buy” periode.
Het is echt veel moeilijker dan je denkt, vooral als je gewend bent dat je overal je portomonnee voor open trekt.
In dit artikel deel ik mijn uitgaven van de eerste week, wat begon bij 1 juli en eindigde op 5 juli, een kort weekje om goed te beginnen!

Deze week heb ik €42,75 aan boodschappen uitgegeven.
Hiermee heb ik ook wat huishoudelijke aankopen gedaan en hebben we ook een keertje op een terrasje gezeten.
Ik probeer elke keer dingen te kopen die alleen op het lijstje staan, en ook écht nodig zijn.
Ook doe ik steeds vaker bij de Lidl boodschappen, wat bij veel producten een hoop scheelt!

Mijn overige uitgaven vielen deze week ook nog mee, goed begin voor een No-Buy periode lijkt me. Want ik heb maar €33,95 uitgegeven, waarvan de duurste aankopen bij de Intratuin waren!
Ons balkon vind ik nog zo weinig kleur hebben dus die nieuwe bloempotten moesten gewoon wel gekocht worden, die dingen gaan toch jaren mee!

Zelf vind ik het een aardig goed begin voor de eerste No-Buy week, maar ik probeer natuurlijk wel de overige uitgaven te minderen deze maand! Bij de boodschappen kan ik niet zoveel veranderen, budget merken kocht ik toch wel en ik maak ook een weeklijstje met wat we gaan eten die week (helpt ook heel goed trouwens!).

Maak jij weeklijstjes voor het avondeten?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “No-Buy overzicht week 1”

 1. Jorinda schreef:

  Gaat goed je no buy challenge =)
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is nog de eerste week dus hopelijk houd ik het zo goed vol 🙂

 2. Wauw, al goed bezig 😀 Ik probeer ook zo veel mogelijk op het geld te letten. Als we dan toch een terrasje willen pakken, haal ik wat speciale bieren bij de appie en drinken we dat thuis lekker. Heb je toch iets "extra's" zonder er enorm veel geld aan uit te geven

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat moet ik misschien ook wel vaker gaan doen, bedankt voor je tip ^_^

 3. Petra schreef:

  Je gaat prima, en het is vaak een kwestie van wennen om zo min mogelijk uit te geven…ik vind het supergoed van je dat je je heel bewust bent van je uitgaven…zelf maak ik geen weeklijstje, maar probeer ik wel altijd heel bewust aanbiedingen aan te schaffen, zoals bv vlees of fruit…gaat erg goed….Ook schaffen wij best wel veel aan in de kringloop, vaak kleinere dingen voor in huis ter decoratie, een boek of een dvd…lekker doorgaan,op deze manier… dat gaat het echt lukken, zeker weten…

  1. DinjaDONUT schreef:

   De kringloop en marktplaats zijn tijdens deze No-Buy maand echt mijn twee beste vrienden! Of eigenlijk niet want ik koop er wel vaak wat…

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.