Food woensdag: Dinja en de donuts

Stiekem vond ik een persoonlijk verhaal ook wel een keer passen bij de Food woensdagen!
Het verhaal waarom mijn blognaam en username overal DinjaDONUT is.
En een kleine sneak peek in mijn donut collectie.

Er was eens een klein meisje… Nee eigenlijk niet want ik was al 16 volgens mij. Ik begon het subcultuur “emo” en “scene” te ontdekken, en dat was precies in het hyves tijdperk. De meeste emo/ scene kids hadden een leuke bijnaam die bij hun naam paste en soms ook matchte met hun profielfoto.
In het begin vond ik het leuk om een rijmende bijnaam te hebben, ja laten we gaan voor DinjaNinja. Maar het paste niet bij mij en ik vond het zelf niet zo leuk. Ik ben geen Ninja en ik heb er niet veel mee.
Toen kocht ik eens donuts… Van die geglazuurde met regenboogsprinkels!
Waarom geen DinjaDONUT? Ik at heel graag donuts, en was er eerlijk gezegd gewoon verslaafd aan! Meestal nam ik die gesuikerde, die waren goedkoper.
Nu heb ik al jaren lang bij verschillende sites en fora de bijnaam DinjaDONUT, en bij een persoonlijke blog past ook een persoonlijke blognaam dus besloot ik ook hier DinjaDONUT te gebruiken!

Vanaf de emo/ scene periode stroomde ik een beetje de anime en manga wereld in. Soms zat ik wel een heel weekend lang een anime te kijken, verslavend was dat! Ik ontdekte dat er ook hele conventies zijn, waar je ook hele leuke kraampjes hebt met leuke goodies.
Tussen deze goodies lagen vaak ook donut accessoires!
Ik kon het niet laten, dit moest gekocht worden.
Zelfs op verjaardagen kreeg ik kaarten met donuts en inmiddels weet bijna iedereen wel dat ik dingen met donuts spaar!

Afgelopen zaterdag kon ik het natuurlijk niet laten om eens een “echte” Dunkin’ Donut te kopen (en daar foto’s van te maken, en laten maken).
Heel toevallig had ik die vrijdag in Primark Arnhem al een donut-tas gescoord (zie shoplog)! Een echte donut-fan kan zoiets niet missen in de collectie.

En hierbij dus mijn donut-collectie.
Mijn nieuwe donut-tas, een paar mobielhangers, twee kettingen, een spiegeltje, haarclipje en een kabeldonut.

Heb jij een bijnaam of vaak gebruikte username? Zo ja, wat is die ๐Ÿ˜‰ ?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Food woensdag: Dinja en de donuts”

 1. Nilou schreef:

  Wat ontzettend leuk om de tot standkoming van je naam te lezen <3

 2. Super leuk, al die donuts ๐Ÿ˜€ Ik heb niet echt een bijnaam, alleen "Lau", "Laulau" of "Lauwie" haha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb verder ook niet echt een bijnaam ๐Ÿ˜‰ alleen mijn "virtuele" bijnaam dus!

 3. Sanne Peters schreef:

  Zo'n schattige collectie echt leuk zo'n post ๐Ÿ˜€ En jij mijn handje staat op de foto met de donut ^_^

  โค Sann
  http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Moet mijn collectie alleen wel gaan uitbreiden als ik een museum wil beginnen haha xD

 4. Floor Daasvand schreef:

  Leuk om het verhaal achter je bijnaam te weten! Ikzelf zat op een gegeven moment op Social Vampire wat een social medium was voor alto's in Nederland en Belgie en op den duur ben ik in de chat gaan vragen wat een leuke bijnaam voor mij was. Toen kreeg ik dus Floor Flawless als bijnaam en dat is nu jaren later nog steeds zo en daarom ook de naam van mijn blog geworden! ๐Ÿ˜€

  1. DinjaDONUT schreef:

   Handig die bijnamen toch ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.