Hotels zonder creditcard

Wat is het toch een zoektocht en wat een gedoe om ook maar één hotel te vinden waar je niet per se een creditcard voor nodig hebt!
Roy en ik waren vorige maand op zoek naar een hotel (aan het strand), maar voor de meeste waren we al te laat en we konden alleen nog hotels in Den Haag vinden (en ik wilde zo graag naar Zandvoort!).

Maar probleem: Waar zijn die hotels te vinden waar je geen f*cking creditcard voor nodig hebt?
Waarom zijn die hotels zo ouderwets joh, de enige die ik ken met een creditcard is m’n pa en die heeft hem ook alleen voor vakanties!
Tegenwoordig heb je Paypal en iDEAL waar je toch al mee kan betalen, dus waarom moet dat hotel per se een creditcard nummer hebben? Dat is toch niet klantvriendelijk?

We hadden gelukkig wel een hotel gevonden (en boekingssite) waar je gewoon zonder creditcard kon betalen en boeken. Gelukkig maar want het zou toch erg zijn als je niet eens in eigen land even een nachtje kan overnachten zonder creditcard?
Voor als je, net als wij, ook geen creditcard hebt en wilt weten waar je kan boeken zonder creditcard (al ligt dat ook weer per hotel verschillend hoor): wij hebben bij Hotels.nl geboekt en betaald met iDEAL.

Wat ik dus eigenlijk wilde vertellen:
Binnenkort zijn we dus alweer 3 jaar bij elkaar (oef wat gaat de tijd toch hard) en dat mag wel eens gevierd worden. Ik wil nog heel graag een strandwandeling bij zonsondergang maken en een nachtje in een hotel overnachten. Daarom wilde ik graag naar Zandvoort, maar we zijn al te laat geweest met het boeken en alle hotels waren al bezet.
Dan maar een andere strandplaats proberen, maar het moet ook wel makkelijk bereikbaar zijn. Dus kozen we voor Den Haag. Vanaf Den Haag kunnen we met de tram naar Scheveningen en lekker een strandwandeling doen (en schelpen zoeken, en meer dingen op het strand zoeken – love it!).

Natuurlijk zal ik er een artikel overmaken, zo vaak verblijven we namelijk niet in een hotel of zijn we een weekendje weg (zonder dat het Center Parcs is).
Misschien kunnen we naast het strandwandelen ook nog een beetje shoppen – ik heb er nu al zin in, ik kan gewoon niet wachten!
Heb jij wel eens een hotel geboekt zonder creditcard?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Hotels zonder creditcard”

 1. Het enige waar ik heb kunnen boeken, was een hostel. Een jaar geleden wilde ik ook een hotel boeken, maar moest ik de creditcard van mijn moeder gebruiken (natuurlijk wel terugbetaald) omdat het inderdaad niet ging. Super stom!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja klopt, ik vind het echt zo ouderwets van die hotels!

 2. Els schreef:

  Wij boeken altijd bij Weekendjeweg, hotelspecials of actie van de dag. Bij de eerste twee hoef je geloof ik pas in het hotel te betalen :-).

  Geniet ervan en natuurlijk gefeliciteerd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is ook wel een goeie tip!

 3. Sanne Peters schreef:

  Leuk dat jullie binnenkort 3 jaar bij elkaar zijn ^^, echt stom dat je een creditcard nodig hebt inderdaad. De vorige keer had ik booking.com gebruikt daar kon je bij dat hotel dat wij kozen gewoon voor pinnen tijdens verblijf kiezen gelukkig. Ook heb ik een creditcard only hotel een keer gee-mailed of het ook bij aankomst kon via pin en dat was gewoon prima. Volgens mij is dat creditcard gedoe vooral vanwege toeristen die de boel slopen enzo.

  Sann
  http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Bij booking.com vond ik dit keer niks, terwijl ik vorige keer wel wat kon vinden (ligt misschien aan de plaats?).

 4. Kim schreef:

  he wat irritant zeg! Waarschijnlijk ga ik deze zomer hetzelfde probleem krijgen. Wil ook met mijn vriend een paar dagen weg in eigen land, inclusief hotelovernachtingen.
  Gefeliciteerd met het drie jaar samenzijn 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Succes met boeken haha 😉

 5. Nilou schreef:

  Ahw wat leuk, nou bij deze een welkomstgroet alvast: welcome in my lovely city 😀

  1. DinjaDONUT schreef:

   Aah dankjewel! 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.