Wreck This Journal #5

Vandaag ga ik jullie weer wat Wreck This Journal creaties showen! De afgelopen tijd was ik er niet veel mee bezig, tot zondagavond. Ik was totaal niet moe en wilde nog even iets doen voordat ik ging slapen.
Tja dan pak ik toch lekker mijn Wreck This Journal?!

Dit is alweer deel 5 van mijn Wreck This Journal “creaties”.
Deze zijn vanaf 10 mei 2013.

10 mei 2013
Infuse this page with a smell of your choosing.
Jammer dat je nu geen geur-computer hebt! Ik heb op deze pagina wat parfum gespoten, alleen ik durf niet meer te zeggen welk geurtje het was. Het ruikt in ieder geval nog erg vaag naar een lekker luchtje.

10 mei 2013
Trace your hand.
Dit was wel een leuke opdracht, vroeger maakte ik vaak van zulke kunstwerkjes! En wat ik heel vaak deed is mijn nagels heel lang maken, die leuk inkleuren en wat stickers erop plakken. Tada nailart is klaar…

10 mei 2013
Write or draw with your left hand.
Zoals je kunt zien ben ik absoluut niet linkshandig! Het lijkt wel schrijfwerk van een kind…
Echt leuk om een keertje met mijn andere hand te schrijven en tekenen, op zich kan het wel: handig voor als er een keer iets gebeurt met mijn rechterhand!

10 mei 2013
Space for negative comments *
(* What is your inner critic saying?)
Eigenlijk niet zo’n leuke opdracht om naar te kijken. Wel opluchtend om alle negatieve dingen van je af te schrijven! Dus als je je een beetje down voelt, of boos voelt: schrijven helpt!

11 mei 2013
.drawkcab etirW
Ik heb deze opdracht eerst een beetje verkeerd opgevat. Ik dacht dat je in spiegelbeeld moest schrijven (zie links), toen ik halverwege ontdekte dat ik alleen de woorden achterstevoren moest schrijven.
Nou ja, dan heb ik gewoon een bonus opdracht gedaan!

Schrijf jij vaak dingen op?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Wreck This Journal #5”

 1. Ik vind dit zo'n leuk boek šŸ˜€ Ik moet hier echt aan zien te komen!!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is het ook ^^ hij is oa. te bestellen bij Bol.com!

 2. Amanda Sturm schreef:

  Wat leuk om jouw opdrachten te zien! De opdracht met links schrijven en woorden andersom schrijven lijken me erg leuk, die moet ik nog gaan doen.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het zijn wel oudere opdrachten, maar ik vind het ook zo raar om eerst de opdrachten van nu te laten zien, en daarna de oude :p

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.