Shoplog 22-05 Gouda

Omdat mijn moeder afgelopen vrijdag jarig was gingen we shoppen (dat wilde ze graag doen met haar verjaardag). We besloten te gaan shoppen in Gouda, ik had wat research vooraf gedaan zodat ik – in verband met mijn weinig-uitgeef-maand – zo wist ik welke winkels er zaten en kon ik van tevoren een klein lijstje maken.
Ik had nog een meereiskaartje van de NS, dus mijn mams kon voor niks met mij meereizen (en ik heb 40% korting in de daluren dus bijna voor noppes naar Gouda!).

We zijn een rondje wezen lopen, en we begonnen bij Douglas. Ik had nog waardebonnen via hun nieuwsbrief gekregen en haalde mijn gratis proefmonsters op.
Na de Douglas liepen we door naar De Goudse Spellenwinkel (ik zocht een spel, Cocotaki), New Age boekwinkel Eressea, Edelsteenwinkeltje Ad Mineraal en Edelsteenwinkeltje Kwartskristal. Hier heb ik niks gekocht maar het waren wel erg leuke winkeltjes (waar ik zeker wat wilde kopen).
We liepen door naar De Blauwe Hoed, een soort tweedehandswinkel, waar ik een erg leuke trui zag. Ik kon hem niet laten liggen en er kwamen wat twijfels in me op waarom ik een trui nodig had. Maar mijn moeder was me voor en kocht hem voor me! Zooooo lief!

Op een gegeven moment kregen we honger en besloten we om naar Subway te gaan. Onderweg liepen we nog Stripwinkel Silvester binnen waar ik een stripboek voor Roy zocht, maar helaas vond hem er niet tussenstaan (hij verzamelt de stripboeken van Dirk Jan).
Nadat het broodje op was liepen we door naar de Coolcat, maar hier ook niks gekocht. We liepen naar buiten en zagen de Hema al in de verte (waar we ’s ochtends nog een bakje koffie met gebak hadden genomen) waar we een aantal dingen – met korting! – hadden gekocht.
Het was warm buiten dus besloten maar om een ijsje te eten, toevallig zagen we bij Bakker Bart dat ze schepijs verkochten (sinds wanneer is dit?). Ik nam de smaken citroen – zoals altijd bij schepijs – en witte chocolade met kersen, en mijn moeder nam de smaken snickers en cheesecake.
Met ijs in ons maag liepen we weer terug naar de trein, en waren zo weer terug in Utrecht.
’s Avonds gingen we samen met Roy ook nog uiteten, en zagen daarna dat het koopavond was. Ik moest nog een brillenkoker hebben (mijn Hello Kitty brillenkoker is kapot!!!) en vond er eentje bij de Kruidvat!

De geshopte items:
Trui (€15,- De Blauwe Hoed) – Tompouce luchtbed (met kortingen €4,25 Hema) – Notitieblokje (€1,- Hema) – Brillenkoker (€2,99 Kruidvat) – Parfum Marvelous (met kortingen €6,- Hema)

Het was een erg leuke dag en ik besefte me dat ik vaker leuke dingen met mijn mams moet gaan doen!

Ga jij vaak met jouw moeder shoppen?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Shoplog 22-05 Gouda”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een super leuke aankopen heb je gedaan =)
  Leuke notitie boekjes !
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ja dat notitieblokje kon ik echt niet laten liggen!

 2. Jinnie93 schreef:

  Altijd gezellig zo shoppen! Ik ga ook best vaak met mn mam shoppen, één van mijn favoriete activiteiten samen. En wat vind ik die trui mega stoer, echt super gaaf 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik moet echt vaker met mijn mams shoppen, was echt alweer te lang geleden! Jaa die trui hè, ik was er meteen verliefd op!

 3. Die trui is super leuk! Ik ga het liefst alleen shoppen maar soms neem ik mijn moeder ook wel eens mee! 🙂

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het wordt echt mijn lievelingstrui denk ik!

 4. Sanne Peters schreef:

  Leuke aankoopjes 😀 En leuk zo'n dag met je moeder ^_^ Handig die notitieblokjes met to do ^^

  ❤ Sann
  http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Uhu het was echt gezellig :D!

 5. Eva C. schreef:

  Ik ga af en toe wel shoppen met mijn moeder, dan slaag ik eigenlijk ook altijd wel 🙂 Ik vind de trui echt leuk!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja ik ook altijd!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.