Money money money #4 + eindresultaat

Dit was dan de laatste week van mijn no-buy/ weinig-koop maand!
Ik laat vandaag zien wat ik in deze laatste week heb uitgegeven en ook wat ik allemaal in totaal heb uitgegeven! Zelf vond ik het een groot succes en ik heb er ook iets van geleerd (erg belangrijk!).
Kijk je mee in deze laatste update?

De uitgaven van de boodschappen deze week: €73,09. Ik heb juist deze week slim proberen te kopen en daarom gedeeltes van mijn boodschappen bij Lidl gehaald en de rest bij Jumbo. Ik vind Jumbo namelijk niet echt goedkoop (wel goedkoper dan AH maar niet goedkoper dan Boni, waar we voor de verhuizing boodschappen deden) dus als je wilt besparen moet je slim inkopen doen!
Het bedrag lag deze week iets hoger dan normaal, maar dat komt omdat we dit weekend bij Center Parcs zijn geweest met vrienden en voor onze boodschappen hebben we een geldpotje gemaakt.

De overige uitgaven van deze week zijn iets hoger dan vorige week. Ik ben namelijk afgelopen woensdag met mijn vader naar de IKEA geweest voor tuinstoeltjes en nog wat kleine items die ik nodig had.
Deze week heb ik dus €65,18  aan alle overige dingen uitgegeven.

Conclusie:
Ik vond deze no-buy/ weinig-koop maand erg succesvol, ondanks ik nog steeds geld heb uitgegeven. Maar omdat ik er zo op ging letten gaf ik véél minder geld uit dan als ik er niet op let en overal maar mijn winkelmandje vol gooi. Als je het niet nodig hebt, dan moet je het dus gewoon niet kopen!
Deze hele maand heb ik €291,21 aan boodschappen uitgegeven.
En €220,58 aan overige uitgaven.

Nou moet ik juist besparen op de overige uitgaven, en ook actiever spullen gaan verkopen (want dat levert geld op!). Ik blijf wel doorgaan met deze uitdaging maar zal in plaats van elke week, elke maand een update proberen te posten.

Hoeveel geef jij in een maand uit?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Money money money #4 + eindresultaat”

 1. Senna T. schreef:

  Leuk om te lezen. Mijn uitgaven vallen hier totaal niet mee te vergelijken, omdat ik nog thuis woon. Ik denk dat ik zo'n vijftig euro per maand uit geef.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja daar is thuiswonen best goed voor! Samenwonen is qua uitgaven toch echt anders!

 2. Petra schreef:

  Volgens mij mag je best tevreden zijn met het resultaat…wat mij altijd opvalt is het verschil van prijzen per winkel en dat ze allemaal andere producten hebben waarmee ze het goedkoopst zijn…….daarom ga ik regelmatig deze verschillende producten bij verschillende winkels halen…

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ja dat probeer ik de laatste tijd ook, en laatst ook nog een "nieuwe" winkel in de buurt ontdekt!

 3. Jinnie93 schreef:

  goed bezig geweest ! Mijn geld is er een beetje snel doorheen gegaan :'(

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het is wel lastig, want meestal kocht ik gelijk iets als ik het zag…

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.