Lego The Hobbit [PS4]

Ik ga het niet langer verbergen, ik ben gewoon gek op de games van Lego!
En om het zelfs beter te maken: Lego The Hobbit kwam uit voor de Playstation 4.
Na het kijken van 2 van de films (ik had deel 3 nog niet gezien), besloot ik dat deze game in onze collectie moest komen!
Maar waarom vind ik het nou zo’n leuke game?
Ik leg het je uit!

Bij alle Lego games is het de bedoeling dat je levels speelt, hierin moet je een bepaald aantal studs (muntjes) verzamelen en ook een minikit bij elkaar verzamelen.
Zodra je een level hebt uitgespeeld kan je hem daarna nog een keer spelen maar ook in een Freeplay modus spelen, zodat je alle stukjes voor de minikit bij elkaar kan verzamelen door gebruik te maken van de wapens of speciale krachten van de characters (elk character heeft zijn eigen wapen of speciale kracht).

Bij The Hobbit versie van een Lego game kan je in de huid kruipen van Bilbo Baggings, Gandalf the Grey, Thorin Oakenshield en nog veel meer characters!
Elk character heeft zijn eigen speciale kracht of speciale wapens, die je voor bepaalde taken nodig hebt.
Zo kan je dingen bouwen van transparante witte blokjes door The Ring te gebruiken die Bilbo bij zich draagt en donkere ruimtes kan oplichten door met de magische staf van Gandalf te zwaaien.
Je begint het spel met Bilbo en in het eerste level krijg je er al gelijk wat characters bij, bij elk level krijg je weer nieuwe characters, en tussendoor kan je ook characters kopen.
Verzamel ze allemaal!

Het spel is geïnspireerd op de eerste twee films van The Hobbit trilogie; The Hobbit: An Unexpected Journey en The Hobbit: Desolation of Smaug.
Elk level stelt een scene (of meerdere scenes) van de films voor, en om levels te kiezen loop je tussen Hobbiton en Erebor door: waar je muntjes kan verzamelen, items kan maken in de Blacksmith Shop en bewoners helpen met taken.
Zodra je de eerste film hebt uitgespeeld kan je reizen met adelaars. En zelfs kan je varen zodat je een heel meer kan oversteken (en geheime grotten kunt ontdekken).

Zo is er nog veel meer te ontdekken!
Helaas bevat het spel nog niet de derde Hobbit film, er was sprake van een uitbreiding maar de makers van het spel hebben dit stop gezet.
Maar ondanks dat blijft het wel een leuk spel.

Heb jij wel eens een Lego game gespeeld?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Lego The Hobbit [PS4]”

 1. Jinnie93 schreef:

  Wat leuk, nu ben ik wel heel erg benieuwd!
  Ik heb nog nooit een lego-spel gespeeld ­čś«
  Voor wat voor een console is dit?

  1. DinjaDONUT schreef:

   De Lego spellen zijn best leuk ^^ deze is o.a. verkrijgbaar voor de Playstation 3, Playstation 4, Playstation Vita, Xbos 360, Xbox One, Wii U, Nintendo 3DS en PC.
   Ik speel hem op de Playstation 4 (staat nu ook in mijn blogpost, was het vergeten te melden haha!)

 2. Dit klinkt echt geweldig!! Ik zie mezelf dit zeker spelen :3

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zeker doen als je ook fan bent van The Hobbit films ­čśë

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.