Review: Barry M nagellak

Een tijd terug bestelde ik bij de webshop Alice&Jo twee beauty producten, en één daarvan was het nagellakje van Barry M. Ik zag deze mooie nagellak bij Her Name is Eva, zij had het lakje in Londen gekocht en ik vond hem zo mooi dat ik hem ook gewoon moest hebben!

Ik schrijf een review over de Barry M nagellak, die ik bestelde bij Alice&Jo.
Het lakje kostte mij €5,35.
Deze review gaat over de kleur #04 Mediterranean van de Aquarium serie.

De verpakking bevat 10 ml (zoals vele andere nagellak is het eigenlijk te veel voor mij, maar hij komt wel op!) en ziet er heel luxe en mooi uit.
Er is echt over nagedacht, het dopje bevat een print van schubben en de letters op de labels matchen met de kleur van de dop.
Op de onderkant van het flesje zit een sticker met daarop de kleurnummer en naam.

Het kwastje is lang en vrij dun, maar wel erg stevig waardoor het fijn is om de lak aan te brengen.
Met twee dunne lagen dekt deze nagellak het beste, de kleur komt zo het beste over en de glans zie je beter door de twee lagen.
Het drogen duurt wel een tijdje, maar voor zo’n mooie kleur heb je dat er gewoon voor over.
Helaas overleeft de nagellak geen afwasbeurt en is daarom niet zo heel erg sterk. Bij mij begon de lak al na twee dagen te chippen, wat ik erg tegen vind vallen omdat het een wat duurder lakje is dan de nagellak die ik normaal koop.

Conclusie:
Pluspunten:
+ Erg mooie verpakking
+ Sterk kwastje

Minpunten:
– Drogen duurt een tijdje
– Niet zo sterk

Ondanks dat ik de prijs-kwaliteit verhouding een beetje vind tegenvallen, vind ik de kleur echt super-duper mooi en zal ik hem in de zomer vaak gaan dragen. Ik vind het een mooie zomerse kleur, en vooral die glans en glitters zijn ook wel een punt dat genoemd mag worden!
Heb jij een nagellak van het merk Barry M?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

5 reacties op “Review: Barry M nagellak”

 1. Sanne Peters schreef:

  Wow de kleur is echt prachtig <3

  ❤ Sann
  http://www.Piixel.nl

 2. Jinnie93 schreef:

  Wauw,mooie kleur! 🙂

 3. Jorinda schreef:

  Echt een mooi lakje =)
  Liefs Jorinda

 4. Petra schreef:

  de kleur is echt onwijs mooi, wel jammer dat je de prijs kwaliteit verhouding niet super vind, tenslotte is dat best wel belangrijk!

 5. Juudith schreef:

  wat een gaaf kleurtje!!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.