Review Max & More eyeshadow palette

Zoals je kon lezen in de Mini Action Shoplog, had ik bij de Action een oogschaduw palette gescoord. Ik kocht weleens eerder oogschaduw bij de Action, maar laten dat nou net degene zijn die ik altijd laat vallen… Dus er is niet veel meer over.
Ik vond het wel weer eens tijd worden voor een nieuwe oogschaduw palette van de Action.

Daarom schrijf ik deze keer een review over de Max & More eyeshadow palette, deze is te koop bij de Action.
Ik kocht hem voor €2,49.
Deze review gaat over NO.3 Floral palette.

De verpakking ziet er vrij simpel uit, het is gewoon: BAM je hebt oogschaduw.
Maar meer kan je eigenlijk ook niet verwachten voor die prijs. Ik vind het zelf altijd fijn dat je door de verpakking heen nog de kleuren kan zien, zo hoef ik nooit een doosje te openen om de kleur oogschaduw te vinden die ik die dag wil gebruiken.

De kleuren van het palette vind ik echt heel mooi, al passen niet alle kleuren goed bij mijn ogen (volgens vele beauty sites, waar ik het overigens niet mee eens ben), vond ik deze toch het beste bij mij passen.
Ik gebruik namelijk tegenwoordig vaak paarse oogschaduw, en naast paars zal ik de andere kleuren ook wel vaak gaan gebruiken.

 

De bovenste rij.

 

De onderste rij.

 

De swatches heb ik aangebracht met mijn vingers, ik heb geen oogschaduw base gebruikt.
Ik vind de pigmentatie aardig goed, alleen de lichte kleuren pakken niet zo goed uit (gelukkig maar dat ik vaker donkere kleuren gebruik!).

 

Het aanbrengen van de oogschaduw gaat redelijk, je moet echt een paar keer over dezelfde kleur gaan wil je een goeie intense kleur. Ook valt er veel poeder op je wangen – die je trouwens niet moet vergeten af te vegen!
Maar met zo’n budget palette had ik eerlijk gezegd ook niet beter verwacht.
De oogschaduw blijft nog best lang zitten, ik kan er gewoon een hele dag mee rond lopen zonder dat ik me aan het eind van de dag schaam omdat bijna alle kleur weg is!

 

Conclusie:
Pluspunten:
+ Budget
+ Veel kleuren
+ Redelijk goede kwaliteit

Minpunten:
– Simpele verpakking
– Er valt veel poeder vanaf

 

 

Ik vind de palette prima en de kleuren vind ik echt heel mooi. De palette zal vast wel een keer nog vallen waardoor ik weer een nieuw palette moet kopen!

Heb jij een oogschaduw palette van de Action?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Review Max & More eyeshadow palette”

 1. Jorinda schreef:

  Mooi palette =)
  Erg mooie look heb je gemaakt !
  Liefs Jorinda

 2. Bianca schreef:

  Ziet er echt goed uit voor die prijs!

 3. Juudith schreef:

  ziet er best goed uit voor die prijs zeg! irritant dat die veel poederd maar de kleuren zien er goed uit!

 4. Petra schreef:

  het ziet er mooi uit, ik heb wel een ( andere) palette van de action en die bevalt eigenlijk ook wel erg goed!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.