Uitpakken: bestelling van vidaXL 13 december

Mijn vader en stiefmoeder kwamen 13 december naar ons toe, om nog Sinterklaas te vieren. Na alle cadeautjes te hebben uitgepakt bleven ze nog even koffie drinken en wachten tot de grote kerstboom in Lopik (de zendmast die ze hebben omgetoverd tot kerstboom, daar kijken we gewoon recht tegenaan, al wonen we in Utrecht) aanging.
We hadden het een beetje over fotografie en toen liet mijn vader de site vidaXL zien, waar ze ook studiolampen verkopen!
Aangezien ik niet het meest ruime budget heb was dat wel een leuke aanbieding om aan te schaffen – en nou verwacht ik er niet heel veel van gezien de prijs.
Maar goed, om mijn verhaal compleet te maken: na lang twijfelen heb ik dus besteld en kwam het pakketje 16 december al binnen!

Ik twijfelde nogal toen ik op google zocht naar ‘vidaXL ervaringen’, er kwamen veel negatieve opmerkingen en klachten voorbij waarbij zelfs artikelen niet geleverd waren en er hele rechtszaken bij kwamen kijken.
En aangezien ik heel snel en netjes mijn bestelling heb ontvangen wilde ik de site toch even vermelden hier op mijn blog. Want echt veel zit er niet in zo’n pakket.

Dit had ik besteld:

Studio lampenset incl. paraplu’s en lampenkappen (€59,95)
(twee statieven, twee lampenkappen, twee paraplu’s en twee opbergzakken)

Alles zat netjes in de twee pakketjes, ook zeer netjes verpakt zodat het niet snel kapot kon gaan. Ik had verwacht dat ik nog met een gereedschapset aan de gang moest om het in elkaar te zetten, maar gelukkig hoefte dat niet en kon ik meteen aan de slag!

Voor mijn allereerste studiolampenset vind ik het echt een geweldig setje! Het grootste verschil met ‘echte’ studiolampen is dat ze niet mee kunnen flitsen met je camera, je kan ze alleen aan of uit zetten en ook niet verstellen qua lichtsterkte.
Wat ik wel heel tof vind is dat het daglichtlampen zijn, geen vervelende gloed van een gloeilamp (of erger nog: een tl-lamp)!
Als ik meer werk in ‘de studio’ ga doen, dan overweeg ik wel om een veel duurdere set aan te schaffen, maar ik probeer het natuurlijk eerst met deze lampen.

Deze foto is zonder studiolamp, alleen daglicht.

Deze foto is met de studiolamp en daglicht.

Heb jij weleens wat besteld bij vidaXL?
Bye!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

4 reacties op “Uitpakken: bestelling van vidaXL 13 december”

 1. Sanne Peters schreef:

  Wow een heel verschil inderdaad met die nieuwe lampen 😮 Echt ideaal als het zo donker is als nu in de winter 🙂

  ❤ Sann
  http://www.Piixel.nl

 2. Juudith schreef:

  naise dat je zo'n set hebt nu! Kan je lekker spelen nu! =D

 3. Senna T. schreef:

  Dat is een hele mooie set voor die prijs!

 4. Floor Daasvand schreef:

  Oh gaaf dat je die set hebt gekocht! Ik blijf voorlopig nog maar even geld sparen haha!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.