Personal: Goede voornemens voor 2015

Geen idee waarom maar elk jaar bedenk ik toch wel wat voornemens.
En ik ben de enige hier, want Roy vind het niks. Terwijl ik er al eentje voor hem heb bedacht: beginnen met minder roken, en (hopelijk) uiteindelijk stoppen met roken.
Het is niet zo dat ik hier de strenge vrouw in huis ben hoor, hij wilt het zelf ook graag en ik wil hem graag helpen (ook al ben ik dan wel een beetje streng).


Maar ofcourse kan ik niet alleen voor hem streng zijn, dat zou niet eerlijk zijn. Nee ook voor mezelf moet ik weer streng gaan zijn.
Meteen.
Gewoon meteen in het nieuwe jaar. Geen extra oliebollen en snacks op 1 januari, nee gewoon 1 laatste oliebol en dan pas rond december 2015 weer een paar oliebollen!
Ik vind het wel fijn, voornemens bedenken voor het nieuwe jaar.
Dan kan je weer ‘opnieuw’ beginnen, aan een schone lei, een nieuwe start.
Vandaar dat ik maar weer eens begin aan mijn ‘dieet’.
Ik moet dit jaar echt heel streng zijn voor mezelf, anders ben ik aan het eind van 2015 zelf een oliebol! Tja en dat wil ik natuurlijk niet.
Ik ben niet zo’n volhouder dus wil ik het in 2015 anders aan gaan pakken, elke keer iets. Niet in één keer veel eraf, nee blij zijn met alle kilo’s die eraf gaan!
Mijn doel is om volgend jaar minstens 10 kilo kwijt te zijn, het liefst eerder natuurlijk, maar dat aantal kan haalbaar zijn voor mij en vanaf dan kan ik eventueel meer eraf werken.

*zucht* wat zijn wij vrouwen toch erg hè, altijd maar bezig met die weegschaal, altijd maar op dieet… Volgens mij zijn mannen daar helemaal niet zo mee bezig.
En niet alleen een dieet, nee heel ons uiterlijk.
Altijd maar met beauty producten bezig, en ik kan het zelf ook gewoon niet laten. Al die zeepjes ruiken zo lekker, en ja met die eyeliner komen mijn ogen net iets beter uit.

Ho. Ik dwaal weer af.
Even weer terug naar de voornemens…
Aangezien ik tegenwoordig lekker bezig ben met bloggen, is het niet nodig om een voornemen te bedenken zoals: “Meer en vaker bloggen”.
Ik ben al best goed op weg, dus qua bloggen betreft: “Ga zo door met bloggen”.
En: “Post af en toe eens wat filmpjes”, “Doe iets aan je layout” enz.
Zo ben ik dus van plan om de gehele layout een keer om te gooien, en lang leve ik met een Roy die webdeveloper is. Als we er samen aan werken komt er vast wel een mooie nieuwe blog uitrollen!

O nog even over de vuurwerk foto’s: dat is dus bijna alweer een jaar geleden, en dit jaar ga ik natuurlijk weer proberen om het vuurwerk spectakel op de foto te krijgen.
Tijdens deze jaarwisseling heb ik de mogelijkheid om op ons balkon met een statief te staan (tenzij ze echt heel dichtbij vuurwerk afsteken, dan gaat het niet door en moet ik weer binnen foto’s maken).
Ook, zoals je misschien al hebt gelezen hier, ga ik nu met mijn nieuwe camera foto’s maken, ik ontdek steeds meer instellingen (het is wel 10 keer zoveel als bij mijn oude camera) dus wie weet ben ik dan ook eens tevreden.

Maarja om een erg lang verhaal (ben ik goed in hoor!) kort te maken, ik wens jullie alvast een hele fijne jaarwisseling, verlies geen vingers of andere ledematen en maak vooral veel plezier!

Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Personal: Goede voornemens voor 2015”

 1. Jorinda schreef:

  Mooi voornemens =)
  Gaat je helemaal lukken !
  Liefs Jorinda

 2. Sanne Peters schreef:

  Goede voornemens ben benieuwd naar de nieuwe layout en yeah dat van dat afvallen heb ik ook 🙁

  Fijne jaarwisseling!

  ❤ Sann
  http://www.Piixel.nl

 3. Mariëlle M. schreef:

  Leuke voornemens, happy new year!

 4. Juudith schreef:

  Goeie voornemens Din! komt vast goed! enn happy newyearr!

 5. Floor Daasvand schreef:

  Mooie voornemens, het gaat je vast wel lukken!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.