Personal: Camera kopen

Het was eens tijd om samen met mijn vader iets leuks te doen, dus besloten we 17 december maar eens een vader-dochter dag te houden!

Ik kwam aan met de trein in Apeldoorn, waar hij mij ophaalde van het station. Omdat het nog vroeg was, was het tijd voor een bakkie koffie! Al nam ik een flesje fristi – omdat ik het heel warm had – en een tompouce, mijn vader nam koffie en een stukje Schwarzwalder Kirsch taart.
Daarna reden we verder naar mijn lievelingsbedrijf qua fotografie: Cameratools!
Ik bestel regelmatig wat via hun webshop, maar voor datgene wat ik wilde hebben wilde ik toch even veilig kopen en niet met de post laten versturen.
Ik ging dus voor een nieuwe camera body! Ik had hem al een tijdje op het oog, en het kwam er gewoon niet van om hem aan te schaffen. Maar woensdag 17 december ben ik trotse eigenaar van een Nikon D7100 geworden!

Ik ben goed geholpen bij Cameratools, en omdat ik al zovaak wat had besteld kon ik ook een bon op naam krijgen (niet dat dat nu van toepassing is, maar ik vond het wel leuk).
Het voelt echt heel goed dat ik heb geïnvesteerd in een betere camera, er zitten meer functies op en wat ik op het beeld zag vond ik al beter dan mijn oude vertrouwde Nikon D3100.
Ik zal nog steeds mijn oude camera gebruiken, als reserve camera en als videocamera!

Om even mijn verhaal af te maken – heerlijk twee onderwerpen in één blogpost – nadat ik mijn camera had gekocht bij Cameratools waren we onderweg naar Bakker Bart, om even een lekker broodje te eten. Mijn vader had een Tosti Bartje (met oude kaas en ham) en een broodje met eiersalade, ik nam een kindertosti (met kaas en ham) en een bol met filet american met uitjes en ei!
Daarna gingen we door naar mijn opa toe, die had ik alweer een tijdje niet gezien.

Zo was de dag weer rond en na het avondeten (wat we zelf in elkaar gemaakt hebben) ging ik weer met de trein en bus naar huis.
Pap als je dit leest (maar dat heb ik ook al een paar keer gezegd + geappt): Het was heel gezellig, dat moeten we echt vaker doen!

Doe jij weleens leuke dingen met je ouders?
Bye!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

2 reacties op “Personal: Camera kopen”

  1. Senna T. schreef:

    Mooie camera heb je gekocht! Veel plezier ermee 🙂

  2. Juudith schreef:

    Whoehoeeeeee naise Dinn!! Heeeeullll veull plezier ermee! Het word nu echt tijd dat een een foto battle gaan doen haha!
    En wat leuk zo'n vader dochter dagje! Gezellig!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.