Cadeautjes 13 december

Wij moesten Sinterklaas even iets later vieren, maar dat zegt niet dat de pret bedorven is!

Na een gezellige avond vol met gedichten en cadeaus kan ik er wel weer voor een jaar tegenaan.
Ik vind altijd dat zo’n Sinterklaasavond te snel voorbij gaat.
’s Middags kwamen mijn vader en stiefmoeder met een zak vol met cadeautjes, en hond Jara was ook mee! Na wat uitpakken was het wel even tijd voor een heerlijk diner, niet te moeilijk en ook niet te veel (na al die pepernoten past er echt niet veel meer bij).
Daarna weer lekker verder met uitpakken, dus al met al veel cadeaus!

De stapel cadeaus was redelijk groot, en tijdens het lezen van een gedichtje heeft mijn vader mij nog op de foto weten te krijgen (en ik was ook bezig met foto’s maken toen hun aan het uitpakken waren).

En wat heb ik dan toch allemaal gekregen van die lieve Sint (oftewel Roy, die had mijn lootje getrokken!)…

Krabbertje voor onze keramische kookplaat – Springvorm – Marsepein – Ovenhandschoenen – Pastalepel – Bakmix voor cupcakes – Zoom tijdschrift – Dubbelwandige theeglazen

Maar deze maand houd nog niet op met cadeaus, en tijdens tweede kerstdag zullen we met de ouders en broertje van Roy weer cadeaus uitpakken.
Deze zal ik dan ook weer op mijn blog zetten!
Over kerst gesproken… Zondag de 14e zijn we naar een kerstmarkt geweest in de buurt bij ons (in het Maximapark), maar het stelde niet veel voor, heb niks gekocht en ik vond het ook niet waard om foto’s te nemen – volgend jaar toch echt naar Duitsland dan!

Heb jij deze maand al veel cadeaus gekregen?
Bye!

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

9 reacties op “Cadeautjes 13 december”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een super leuke kado's heb je gehad =)
  Wij doen alleen volgende week kado's met kerst dus ik moet nog even wachten haha
  Liefs Jorinda

 2. Nortfhlix NL schreef:

  Zo, jij bent flink verwend, zeg! Wij doen niet aan Sint (voor volwassenen),
  maar ik heb mezelf verwend en met Kerst krijg ik altijd schandalig veel.

 3. Roxanne schreef:

  Wat een leuke dingen heb je gehad!

 4. 4.Balou schreef:

  Wat een leuke cadeaus, leuk dat je weer wat nieuwe dingen uit kan proberen met fotograferen.

  http://www.bloglovin.com/blog/13049789

 5. Sanne Peters schreef:

  Ah leuke dingetjes 😀 En vooral handig ^_^ Wil ook een keer naar de kerstmark in Duitsland :3 vooral als het sneeeeeuwt lijkt me zo gaaf haha ^_^ Wij doen niet echt aan sinterklaas / kerst dus nog geen kadotjes helaas 😛 Hopelijk voor mijn verjaardag wel genoeg :3

  ~ Sann
  http://www.Piixel.nl

 6. Leuke cadeautjes heb je gekregen!

 7. Denise schreef:

  Wat heb je een leuke cadeautjes gehad! Die glazen zijn heel tof!

 8. Floor Daasvand schreef:

  Praktische dingen komen altijd van pas! Hoef je ze zelf in ieder geval niet meer te kopen hihi! 😉

 9. Juudith schreef:

  Je bent lekker verwent zeg!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.