Tea time: aanraders

Tea time aanraders

In de herfst – en wintermaanden drink ik veel thee. Soms wel een paar theepotten per dag (als ik vrij ben tenminste). En als theeleut deel ik graag mijn tea time aanraders, want dat houdt echt niet op bij één favoriet!

Caramel Vanilla – Pickwick

Een nieuw smaakje in de theewereld! Ik vind de Caramel Vanilla van Pickwick een zoete zachte zwarte thee. Al vind ik zelf dat de vanillesmaak niet zo sterk aanwezig is, zo is de karamelsmaak wel aanwezig en best lekker. Daarom vind ik deze thee zeker een aanrader!

Rooibos Aardbei met slagroom – Westminster (Aldi)

Dit is (naast de Rooibos Vanille van de Aldi) de enige rooibosthee die ik lust en lekker vind. Ik proef niet echt een sterke aardbei -, slagroom – of zelfs rooibossmaak maar de thee is wel erg zoet. Deze rooibosthee is eigenlijk wel een aanrader voor elk seizoen.

Blueberry Muffin – Lipton

Deze thee vind ik echt wel naar bosbessen en ook een beetje in de verte naar muffin smaken! Ik zou wel het theezakje niet te lang in je kopje laten hangen, anders wordt de smaak heel bitter (en ja, helaas spreek ik uit ervaring). Vooral met een klontje suiker vind ik deze thee echt superlekker!

Tea time aanraders

Winter Glow – Pickwick

Een lekker winters smaakje, met wat specerijen (ik gok op kaneel, kruidnagel en sinaasappel). De naam van de thee zegt al genoeg: hij past echt perfect bij de winterse dagen!

Sterrenmunt – Pickwick

Deze thee vind ik lekker licht, en dat maakt het vooral lekker om ’s avonds te drinken. De smaak van deze thee is een beetje anijsachtig en daarom is hij eigenlijk het hele jaar door wel goed te drinken.

Lemon – Lipton

Eerlijk gezegd vind ik de smaak van citroen thee van Lipton het beste, je proeft daadwerkelijk citroen! Het is nog net niet dat je het zure van de citroen proeft. En dat maakt de thee dus ook zo lekker!

Er zijn nog veel meer smaakjes thee die ik zou willen proberen, maar voor nu zijn dit echt mijn tea time aanraders! Je zou deze tea time aanraders ook kunnen gebruiken voor een High Tea. En mocht je meer aanraders zoeken; bekijk dan ook zeker het vervolg van dit artikel!
Ben jij ook zo’n theeleut?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

6 reacties op “Tea time: aanraders”

 1. Sanne Peters schreef:

  De Caramel Vanilla – Pickwick
  Rooibos Aardbei met slagroom smaak – Westminster (Aldi)
  Winter Glow – Pickwick

  Zijn ook sowieso m'n favorieten <3 Thee ^_^

  Leuke post :3

  ~ Sann
  http://www.Piixel.nl

 2. Juudith schreef:

  ik ben totaal geen thee mensen maar de winterthee en de appeltaart doen het prima haha!

  1. Dinja schreef:

   Oja appeltaart thee, die heb ik ook nog (erg lekker) 😀

 3. Floor Daasvand schreef:

  Ik hou ook van thee! Ik drink meestal aardbei of bosvruchten

  1. Dinja schreef:

   Aardbei is eigenlijk ook wel één van mijn favoriet!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.