Treinreis deel 2

Okey dan maar niet naar de plee (ik kan nog wel tot Innsbrück volhouden). Maar hier zit tenminste geen slapende doos naast me, alleen wat tassen en koffers van 2 duitse (oostenrijkse?) jongens voor me.
Ik zit dus in een intercity denk ik, die naar Innsbrück rijd. Geen idee of ik mn kaart van te voren moest stempelen, kon ook geen conducteur vinden en de trein stond er al dus ik ga niet riskeren om die te missen, anders ben ik nóg later bij mn bestemming – oh Dinja wat doe je toch weer geheimzinnig.

Ik schrok net wel toen die jongens naar mijn treinzitje keken – blijkbaar hadden die stoelen nummers – en ze herhaalden een getal, wat dus hun stoel bleek te zijn, en gingen voor me zitten. Dus ik ook snel naar die nummers kijken, zie ik iets opmerkelijks, een bordje met daarop: (even vertaald omdat ik niet meer weet hoe je het typt en ik te verlegen ben om nog eens naar dat bord te kijken) ‘geen reservering’ en daaronder ‘reserveren’ ik snapte er al geen bal van en kon het amper lezen, die jongens dus zeggen dat ik niet hoefde op te staan (ik stond dus op om beter dat bord te zien), nou hoppa ik gelijk met een Duits-Engels mix vragen waarom beide woorden erop staan, blijkt het geen probleem te zijn omdat hun stoelen hebben gereserveerd en er stond bij hun dus een bordje bij.

En weer een heel Dinja avontuur voorbij, MIJN VAKANTIE BEGINT NET!!
Dan maar Rammstein luisteren (om geen rare Engels-Duits meer uit te kramen) en wat pokey sticks (lang leve goedkope snack automaten in duitsland) opknabbelen.

Xo Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Eén gedachte over “Treinreis deel 2”

  1. ming sin ho schreef:

    haha, dit is te grappig. Lekker leesvoer!
    keep on postin'!

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.