Treinreis deel 1

Meteen al een deel erbij? JA
Het is nu 5 over halluf 7 en ik ben volgens mij de enige die al klaar wakker – bijna helemaal klaar om over te stappen naar de volgende trein – terwijl de rest nog door snurkt. Gelukkig had ik deze keer wel een mooie luxe slaapstoel, maar hoe je dan ook draait, het ligt net zo verrot als in de auto (daar kan je tijdens onze reispauzes ook nog eens je benen strekken).
Doordat je 2 aan 2 zit, en ik een mooi plekje bij het raam heb, kan ik dus niet even makkelijk naar de wc.
Het ergste is ik wil door die hele trein heen schreeuwen: JONGENS NOG EEN HALF UUR EN WE ZIJN ERRRRR – WORD NOU EENS WAKKER (dan kan ik naar de pleeeee).


Het is ook nooit goed lijkt wel (sorry).
Volgende keer ga ik toch in twijfel over zo’n luxe bed of misschien neem ik gewoon 2 van die zitplekken voor mezelf – dan kan ik tenminste zonder iemand te storen en wakker te maken naar die plee.
Zoals jullie misschien ook wel merken, post ik dit bericht op mijn ‘speciale vakantie blog’ zo hoef ik niet mijn zelfverzonnen woordjes en mooie zinnen te vertalen – dan zou niemand het nog begrijpen.
Dit is trouwens dag 1 van mn vakantie, gister tel ik echt niet mee!
Heb trouwens geen idee waar we nu zijn, in ieder geval rare plaatsnamen dat je zo 1.2.3 denkt dat het een boerengehucht is.
-Moet ik misschien toch weer aan een verhaal beginnen?
– Zometeen een bak koffie nodig: dat kan er wel in (maar eerst naar een plee bitte!)
Xo DinjaDONUT (zullen ze in Innsbr├╝ck ook donuts hebben?)

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.