16-08-2011

Hier zit ik weer (kijkend naar de vleermuizen/ nog steeds buiten/ kijken op het meer/ nog steeds kijkend naar de vleermuis die wel erg dichtbij kwam/ genietend van de gezouten nootjes/ nog steeds die vleermuis in de gaten houden) visitekaartjes te maken. Omdat ik al in de gaten had dat mijn voorraad erg leeg werd, besloot ik maar nieuwe te maken.
Voor dit jaar zijn ze iets verandert. Maar nog steeds zelfgemaakt met papier, pen en een sticker!

~

Over die vleermuis gesproken (iemand moet me echt een keer naar een vleermuisgrot sturen)… degene die ik in de gaten hield kwam net wel erg dichtbij, nog geen 40 cm zat er tussen mij en het lieve nachtbeestje.
(alles in mijn ogen is lief? – ik hou van nachtdieren, vlinders, andere kleine beestjes ipv enge spinnen, vervelende muggen, enge kruipende wezens en steek gespuis)

Bye xo

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.