15-08-2011

Arthur de kikker. Althans zo heb ik deze wilde mini kikker genoemd. Voor het eerst zag ik hem zitten vlakbij mijn tent.
Het was maandagochtend (goh heel toevallig was dat vanochtend) en het regende. Ik zag iets wat leek op een steen (lenzen nog niet in), maar ik schrok want opeens bewoog deze “steen”. Ik bukte en pakte het kleine kikkertje op. Omdat ik het zo gevaarlijk vond dat ie bij de weg wat huppelde bracht ik hem naar een stukje gras voor het appartement van mijn reisgenoten (xD). Ik liep weer verder en naam plaats op een stoel om te gaan ontbijten. Even later wilde mijn hond maar niet stil liggen en hapte ergens naar. Bleek het weer de kikker te zijn. Snel pakte ik het arme diertje op. Ik hield hem even vast en bekeek hem. Arm beest, hij zag er geschrokken uit. Ik liep een stukje verder dan waar ik hem de eerste keer had neergezet, zette hem neer en liep weer terug.
Paar uur later zag ik hem weer op het stoepje bij het appartement. Omdat mijn hond weer wilde happen besloot ik Arthur (zo had ik hem dus genoemd) maar weer op te pakken – dit keer liet ik er ook foto’s van maken – en verplaatste hem toen nog maar wat verder.
Maar het was al te laat: Arthur wist de weg terug en kwam weer naar me toe (ik heb hier te maken met een stalker?). Toen besloot ik hem dit keer bij mijn tent neer te zetten.
Sindsdien kwam hij niet meer terug.
Tot zover het verhaal van Arthur de mini kikker!

~

Mijn plan om te fotograferen.
Ik wil een doel stellen – naast het nemen van vakantie kiekjes – om te fotograferen.
– mensen (met hun emoties)
– spontane foto’s van mensen (bijv. mensen op een terras)
– dieren
– evenementen (zoals bezoekers bij de Elf Fantasy Fair)
– cosplayers
– en macro’s (die blijven favoriet!)

Bye xo

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.