Tips voor mindful fotografie

Tips voor mindful fotografie


Vroeger had ik zo’n camera met een fotorolletje. Analoge fotografie heet dat. Ik kreeg dan meestal één of twee fotorolletjes mee voor een zomervakantie van drie weken. Dan moet je heel goed gaan nadenken en bepalen wat je wilt fotograferen. Het lukte me altijd! Vaak had ik na de zomervakantie nog een aantal foto’s over. Tegenwoordig gaat het allemaal niet meer op deze manier en raakte ik zelfs het plezier van fotograferen kwijt. Ik kon wel wat tips voor mindful fotografie gebruiken.

Meer lezen »

Kringloop: kringloopshoppen in Zaandam

Kringloopshoppen in Zaandam


Samen met een groepje meiden ging ik (bijna een maand geleden alweer) kringloopshoppen in Zaandam. We waren namelijk allemaal op zoek naar wat kringloopschatten. Deze dag bezochten we drie kringloopwinkels waar we allemaal wel iets hebben gekocht. Hier in dit artikel kan je mijn aankopen zien.

Meer lezen »

Zero waste met HappySoaps

Zero waste met HappySoaps


Met mijn zero waste avontuur ben ik al aardig wat stappen aan het zetten. Inmiddels heb ik al best veel producten uit flessen vervangen voor producten zonder (of in ieder geval met veel minder) verpakking. Het Nederlandse bedrijf HappySoaps biedt daarvoor een uitkomst. In dit artikel laat ik zien hoe ik zero waste met HappySoaps probeer te leven.

Meer lezen »