Over

Over DinjaDONUT

Welkom bij DinjaDONUT. Op dit kleine stukje internet deel ik graag mijn interesses met jullie. De weg naar het zero waste leven, het minimaliseerplan om meer te genieten van spullen die over blijven, maar toch ook budgetproof op zoek naar kringloopschatten. 
Dit is een kleine greep uit onderwerpen die je hier kan verwachten. Want daarnaast ben ik erg creatief, loop ik graag in diverse outfits rond bij evenementen en fotografeer ik met passie onze mooie natuur (maar daarover meer op mijn fotografie site: Dinja van den Broek Photography

Over Dinja

Ik ben Dinja, blogger bij DinjaDONUT en geboren in 1992 (de goede oude ’90s). Woonachtig in Utrecht werk ik graag aan mijn blog in mijn appartement op het zuiden; het is erg fijn als de zon mijn huis binnenkomt op koude dagen (iets minder in de zomer). In het dagelijks leven werk ik als verkoopster in een hobbywinkel dus kom ik regelmatig in aanraking met (voor mij) nieuwe hobby’s. Naast het bloggen en fotograferen vind ik het leuk om andere creatieve dingen te doen, zoals: 
– een cosplay outfit samenstellen
– schilderen
– breien
Daarnaast vind ik het ook leuk om een boek te lezen (het liefst een chicklit zoals een boek van Sophie Kinsella), een avontuurlijke wandeling te maken en roadtrips maken (in een Greenwheels deelauto). 

Voor meer informatie kun je me altijd een bericht sturen via mail of social media. 
Liefs, 
Dinja