Halloween shoplog

Halloween shoplog

 

Halloween is in zicht! Ook al vierde ik deze feestdag (zo mag ik het wel noemen toch?!) eigenlijk nooit, dit jaar vonden mijn vrienden en ik het hoog tijd om een Halloween feestje te houden. Daar horen natuurlijk wel wat versieringen, decoraties en goodies bij! Deze kocht ik de afgelopen paar weken en vandaag laat ik deze aankopen aan jullie zien!

 

Ik ben langs een aantal budgetwinkels gegaan om de decoraties te halen voor ons Halloweenfeest. Ik had eigenlijk veel meer verwacht maar dat viel behoorlijk tegen. Of ik ben echt veel te vroeg, of de winkels hebben geen zin meer in Halloween en leggen gelijk de Sinterklaas (en Zwarte Piet!) en kerstspullen al in de winkel. Maar ik vind het prima zo en ga alleen nog op zoek naar wat snoepjes en ook wil ik nog wat Halloween gerelateerde DIY’s gaan maken.

 

Halloween shoplogDit kocht ik bij SoLow:
Grote spin met paarse poten – Middelgrote spin – Spinnenweb schaal (€1,69) – Cocktailprikkers (€1,25)

 

Halloween shoplogDit kocht ik bij Action:
Spooklampje (€0,99) – Griezelkaarsen (€1,59 per stuk) – Pompoen emmer (€0,69) – (Kinder) Heksenhoed (€0,79) – Vlaggetjes (€0,49) – Snoepzakjes (€0,49) – Spinnenweb (€0,36)

 

Halloween shoplogDit kocht ik bij:
Afgehakte vingers (Xenos) – Terror eyes kauwgomballen (Xenos) – Plastic vleermuis (Ouwehands Dierenpark in Rhenen) – Wegwerpbordjes spookje (€0,69 – Zeeman) – Spinnenweb (€0,59 – Zeeman) – Servetten spookje (€0,79 – Zeeman)

 

 

Zo slim als ik ben heb ik het grootste deel van de bonnen weggegooid tijdens een opruimbui, maar ik wilde zo graag mijn aankopen tonen dat ik het artikel gewoon maar door laat gaan. Ik heb wel de winkels erbij vermeld dus daar kan je de items (hopelijk nog) terug vinden!
Waarom zou jij wel/ of juist geen Halloween willen vieren?
Liefs, 
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

8 reacties op “Halloween shoplog”

 1. Els schreef:

  Jij bent er helemaal klaar voor :-). Ik doe dit jaar niks met Halloween. Al vind ik het steeds leuker worden :-).

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het wordt ook wel steeds leuker, dit jaar heb ik meer winkels gezien die zich met Halloween bezig houden 🙂

 2. Eva schreef:

  Zooo je hebt nog best veel gevonden! Al meer dan ik had verwacht dat er in de winkels ligt haha, maar ik ben ook alleen nog maar bij de Action geweest haha. De afgelopen twee jaar heb ik ook een Halloween feest gehad, alleen dit jaar denk ik niet.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Action vind ik dit jaar tegenvallen (al is elke Action weer verschillend, handig…)

 3. Zoveel dingen! Die spinnen zijn véél te realistisch voor me (als in, als ik ze in de donkerte zou tegen komen dan begin ik sowieso spontaan te huilen/roepen) maar echt wel gaaf! Ik vier Halloween eigenlijk niet maar moest ik jaar toch ergens naartoe gaan dan verkleed ik me graag!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Gelukkig maar dat ze dan nep zijn, ze doen geen vlieg kwaad 😉

 4. Quinty schreef:

  Wat super leuk haha! Vooral die afgehakte vingers hahaha

  1. DinjaDONUT schreef:

   Zelf vind ik die wel het engste van alles 😮

Geef een reactie

*