13-06 maandag 2016

Travel journal

 

Dag lief Zwitserland.

Wat was je toch weer mooi. Ik heb me nergens anders zoveel thuis gevoeld.

Je bent zo betoverend. Zelfs Roy heeft wat magie mee gekregen. Ook hij is nu dol op je!

Helaas zit je voor ons niet om de hoek, we lopen nou niet even dat straatje uit en komen weer bij je. Zo jammer dat je ook zo duur bent, maar je bent het dubbel en dwars waard! Dat is wel zeker. Ik kan ook niet genoeg souvenirs van je hebben, ik wil alles wel! Ik wil je in mijn koffer stoppen en meenemen naar huis. Zodat ik me in mijn huis ook echt thuis voel.

Ooit op een dag blijven we echt langer. Veel langer dan deze 8 dagen (die nog korter leken dan ze waren). Ik wil alles ontdekken!

Je bent zo avontuurlijk, precies wat ik in mijn zoektocht (dat leven heet) nodig heb.

Maar we komen maar al te graag weer terug.

Al zit het er volgend jaar waarschijnlijk niet in.

 

Tot ziens lief Zwitserland.

Liefs van Roy en Dinja.

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.