Work in progress: Pokémon trainer #2

Yes het is een feit: ik ga naar de MGC Experience!
Bij deze conventie zal ik mijn Pokémon trainer cosplay dragen dus hij moet voor die tijd (31 oktober) af zijn! In het vorige artikel liet ik zien welke van de vele Pokémon trainers ik wil cosplayen en ook wat inspiratie die ik erbij zocht. Ik ben al wat verder gekomen met mijn outfit en vandaag laat ik een update zien.

Het gaat dus om de outfit van Pokémon trainer Hilda, uit het Pokémon spel Black of White.
Aan de hand van de inspiratie uit het vorige artikel heb ik een outfitlijstje gemaakt:
– Witte pet met logo [50%]
– Witte top
– Zwarte gilet/ vestje
– Hotpants
– Zwarte laarsjes met roze details [75%]
– Polsbandjes [50%]
– Roze schoudertas [100%]
– Digitaal horloge
– Pokémon knuffel [100%]

 

Ik heb een witte pet weten te scoren! Bij de Zeeman vond ik deze in hun online shop. Nu moet ik alleen nog creatief aan de slag gaan en de pet beschilderen.

Mijn zwarte laarsjes (ooit bij de NewYorker gekocht) hebben alvast roze veters! Ik durf nog niet met verf aan de slag te gaan omdat ik graag met deze laarzen rondloop. Ik wacht nog op andere leuke laarzen en zodra ik die heb gevonden, gaan deze de verf in!

Inmiddels heb ik twee zwarte polsbandjes gratis overgenomen via Marktplaats, deze ga ik nog oppimpen zodat ze bij de outfit passen.

De roze schoudertas heb ik ook op Marktplaats gevonden. Ik zocht naar een grote tas waar eventueel ook mijn camera in past (ik hoop nog dat ik een pers-pas of zoiets dergelijks krijg, zodat ik rustig met camera en tas kan blijven rondlopen).

Ik kies jou…
Oshawott!
Ik ben voor Oshawott gegaan, niet alleen omdat ik hem superschattig vind maar ook omdat ik watertype Pokémon ook goed vind. Vaak kies ik bij een Pokémonspel als starter wel een water – of een grastype Pokémon.

Eigenlijk ben ik nog wel iets verder, ik heb ook via Marktplaats een hotpants en een gilet weten te scoren. Alleen deze moeten nog verzonden worden.
Die digitale horloge is het meest moeilijke item om te vinden. Ik dacht dat de kringloopwinkel hierbij mijn grote vriend zou zijn maar helaas, tot nu toe heb ik nog niks gevonden.
Draag jij wel eens een cosplay of een fantasy outfit?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

10 reacties op “Work in progress: Pokémon trainer #2”

 1. Wat super leuk 😀 Ik zou voor een vuur pokémon kiezen, ik ben echt al van kleins af aan gek op het spelen met vuur xD

  1. DinjaDONUT schreef:

   Pyromaan haha xD

 2. Pink it schreef:

  Wat hartstikke gaaf! Ik heb weinig verstand van Pokémon ken eigenlijk alleen maar Pickachu 🙂 x

  1. DinjaDONUT schreef:

   Die is ook wel het bekendste (en stiekem ook het leukste vind ik)

 3. Jinnie93 schreef:

  Super leuk!! Ben heel benieuwd naar het resultaat! *_* Toen ik naar Abunai ging had ik geen zin om me in mn cosplay te hijsen, dus was ik helemaal in het roze gegaan met mijn Cleffa knuffel en Dango knuffel als roze accessoires (A)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Is toch ook leuk ^_^

 4. Silvy schreef:

  Aaah wat super leuk! Ik ben zelf ook dol op Pokémon! Alhoewel, de anime kijk ik niet meer, maar ik speel de games nog heel graag. Ik ben heel erg benieuwd naar de volledige outfit!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb de eerste paar seizoenen ooit gezien maar daarna keek ik het ook niet meer 😉 de games speel ik ook nog graag!

 5. Sanne Peters schreef:

  Leuk dat je al wat verder bent gekomen 😀 Zo'n zin in MGC ^_^ Gonna be fun :3

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Het word leuk 😀

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.