Shoplog Boekenfestijn Utrecht 20-09

Samen met Roy was ik afgelopen zondag “even” naar de Boekenfestijn in de Jaarbeurs geweest. En ja “even” staat tussen aanhalingstekens, we waren namelijk veel langer gebleven dan de bedoeling was! Ook al hadden ze niet zoveel assortiment meer – vast omdat het de laatste dag was – we hebben er toch wel een paar uur rondgelopen.
En ik heb niet eens zoveel boeken gekocht (ja ik heb maar 1 boek gekocht). Volgende keer gaan we meteen de eerste dag als de Boekenfestijn weer in Utrecht is!

Het is echt een flinke tegenvaller wat ik allemaal heb gekocht, ik ben wel eens vaker naar de Boekenfestijn geweest en had toen tassen vol met boeken gekocht (waaronder veel manga).
Maar goed dat wilt natuurlijk de pret niet bederven van het plaatsen van een shoplog!
Dus wat heb ik nou allemaal gekocht?

Twee leuke tassen, een zwarte boodschappentas en – hoe ik het noem – een zwemtasje.
Zwarte tas (€0,50) – Vlinder tasje (€2,99)

Sommige dingen kan je gewoon niet laten liggen, waaronder dit setje met schriften en dit leuke boekje. Er staan veel leuke DIY projectjes in, dus eigenlijk is het een soort Pinterest alleen dan in boekvorm.
Schriften set (€2,99) – Witch Craft boekje (€2,99)

En de kleinere items kunnen natuurlijk ook niet ontbreken! Weer een hoop verjaardagskaarten (omdat er in zo’n multipack bijna nooit echt “mannen” verjaardagskaarten zitten) en wat stickers!
Kaarten (€0,65 per stuk) – Rolletjes tape (€0,50 per stuk) – Stickervel vlinders (€1,50) – Stickervel hartjes en sterretjes (€0,55)

Tja volgende keer gaan we echt op tijd en zorg ik er wel voor dat ik meer boeken koop. Maar er lag nu simpelweg gewoon bijna niks interessants meer, helaas.
Mocht je ook een keer naar de Boekenfestijn willen, ze zijn niet alleen in de Jaarbeurs in Utrecht te vinden maar ook in andere verschillende steden. Op hun site staat duidelijk wanneer ze in welke stad te vinden zijn. Het is sowieso wel een aanrader om er een keer heen te gaan, voor de prijzen hoef je het in ieder geval niet te laten.

Heb jij wel eens wat gekocht bij de Boekenfestijn? Zo ja, wat heb je gekocht?
Liefs,
Dinja

Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achterlaat ^_^

20 reacties op “Shoplog Boekenfestijn Utrecht 20-09”

 1. Jorinda schreef:

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan =)
  South Park blijft grappig !!
  Liefs Jorinda

  1. DinjaDONUT schreef:

   Daarom ben ik ook zo blij met het nieuwe seizoen 😀

 2. Petra schreef:

  wat jammer dat je niet zo veel hebt gevonden wat naar je zin was…zelf ben ik dit jaar niet geweest, maar eerder kocht ik er wel diverse boeken , onder ander over mediteren, hobby en natuurlijk ook enkele lekkere weglezertje….ik vind het wel altijd erg leuk om naar zulke beurzen te gaan…dus wat dat betreft zitten wij best wel eerste rang in Utrecht

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik vind zulke beurzen ook echt geweldig (ik ben regelmatig bij het Boekenfestijn te vinden zodra die weer in Utrecht is). Wij zitten maar goed hier in Utrecht 😉

 3. Marushi schreef:

  Ik hou van de boekenfestijn! Kan ook niet wachtten totdat hij weer in Rotterdam is. Alleen vorig jaar echt heeel weinig manga's 🙁

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat vond ik ook al, maar het kan ook komen omdat wij op de laatste dag gingen (mijn tip: ga de eerste dag haha ;p )

 4. Bettie schreef:

  Ik hoorde al van mensen dat het best wel tegenviel. Ik ben paar maand terug naar Leeuwarden geweest en toen was het wel leuk. Ik had toen best wel veel boeken gescoord voor een mooi prijsje

  1. DinjaDONUT schreef:

   De prijsjes zijn inderdaad erg fijn, mijn vriend heeft boek over een bepaalde game gekocht die normaal erg prijzig is en die nu een mooi prijsje had!

 5. Ik hou echt van het boekenfestijn 😀 Zo leuk altijd!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Vooral de prijsjes zijn leuk ^_^

 6. Ik ben nog nooit naar het boekenfestijn geweest! Voorheen ging ik wel altijd naar de vakantiebeur in de jaarbeurs. Ik vind wel dat je leuke aankoopjes hebt gedaan.

  1. DinjaDONUT schreef:

   Als je van boeken houd (en een hoop andere dingen) dan is het Boekenfestijn wel een aanrader! Zeker een keer heen gaan als je weer terug in Nederland bent 😉

 7. Jinnie93 schreef:

  Oooh wat leuk! Ik vind t boekenfestijn geweldig, ik ben een keer in Maastricht geweest en heb er toen heel veel gekocht…. sommige staan nog steeds ongelezen in de kast (A)

  1. DinjaDONUT schreef:

   Ik heb een paar jaar geleden (toen ik er voor het eerst heen ging) ook echt superveel gekocht. Nu is daarvan al meer dan de helft weer verkocht haha :'D

 8. Leoniae Geen schreef:

  Wat een leuke aankopen, ik vind de vlindertas en de schriften set echt heel leuk :)!
  Xoxo, leoniae

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dankje! Ik kon ze gewoon niet laten liggen :')

 9. Sanne Peters schreef:

  Altijd leuk om daar rond te snuffelen 😀 Leuke aankoopjes, dat van die mannen verjaardagskaarten is heel herkenbaar xD ben een tijdje terug ook lang aan het zoeken geweest voor een kaart voor iemand. Vind die notitieboekjes met bytes echt leuk, lekker geeky 😀 Ben wel ooit op het boekenfestijn geweest maar volgens mij had ik er toen niks gekocht 😛 is al weer een tijdje terug.

  ❤ Sann | http://www.Piixel.nl

  1. DinjaDONUT schreef:

   Dat is echt zo lastig, op bijna alle kaarten staan wel bloemen, een ding wat vrouwen leuk vinden of cake-jes (dat stuur je nou niet echt op naar een man denk ik xD)

 10. Floor Daasvand schreef:

  Ik ben nog nooit naar boekenfestijn geweest maar ik hoop eind deze maand naar die in Eindhoven te gaan!

  1. DinjaDONUT schreef:

   Hopelijk hebben ze dan iets meer boeken 😉

Geef een reactie

*

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.